Όταν η δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτρια της Korean Airlines πέταξε βάζο σε αεροσυνοδό & η κόρη της τσάκισε άλλες δύο γιατί... (φώτο-βίντεο)

Αν νομίζετε ότι το αφεντικό σας είναι "πιεστικό" ξανασκεφτείτε το......

Είστε στενοχωρημένοι με τη δουλειά σας; Πιστεύετε ότι το αφεντικό σας είναι πολύ πιεστικό; Πιστέψτε μας, δεν θα θέλατε να είστε υπάλληλος της Korean Airlines. Θα αναγκαζόσασταν να ζητήσετε γονατιστοί συγνώμη επειδή ξεχάσατε να αγοράσετε τζίντζερ. 

Θα σας υποδέχονταν με κλωτσιές και καρπαζιές επειδή καθυστερήσατε στη βάρδια σας. Θα σας κατάβρεχαν επειδή οδηγείτε αργά ή θα σας χτυπούσαν κατακούτελα με το κοντάρι της σφουγγαρίστρας χωρίς... λόγο.

Λι Μιουνγκ-Χι

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις τακτικές λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας που χρησιμοποιεί η κυρία Λι Μιουνγκ-Χι ,ηγέτιδα ενός μητριαρχικού καθεστώτος, της δυναστείας που βρίσκεται στο πηδάλιο της Korean Air, εναντίον του προσωπικού της.

κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της κυρίας Λι,  - η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 2013 και 2017 - αναλύεται λεπτομερώς σε μια νέα ποινική δίωξη εναντίον της, η οποια έγινε γνωστή από νομοθέτη της Νότιας Κορέας αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN

Λι Μιουνγκ-Χι

Η Λι αρνείται της κατηγορίες εναντίον της και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σε κανένα αίτημα για σχόλια.  Σε δήλωσή της, η Hanjin Group μητρική εταιρεία της αεροπορικής εταιρείας "Korean Air" δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε ότι ορισμένες από τις επιθέσεις είναι πραγματικές και λυπούμεθα».

"Η οργή για τα φυστίκια"

Η κυρία Λι δεν είναι η μόνη από την οικογένεια της  που έχει βίαια ξεσπάσματα εναντίον των υπαλλήλων. Οι κατηγορίες εναντίον της έρχονται σε συνέχεια του περιβόητου περιστατικού που έμεινε γνωστό ως «οργή για τα φυστίκια».

Χέδερ Τσο

Η κόρη της Λι , Χέδερ Τσο, τσάκισε στο ξύλο δύο αεροσυνοδούς επειδή της σέρβιραν φυστίκια «macadamia» μέσα σε σακουλάκι, αντί να τα βάλουν μέσα σε ένα μπολ από πορσελάνη, ενώ το αεροπλάνο ετοιμαζόταν να απογειωθεί. Η πλούσια κόρη συνελήφθη μετά από αυτό .

 

"Το σπίτι του τρόμου"

Διευθύνων σύμβουλος της Korean Airlines είναι οΤσο Γιάνγκ-χο, σύγυγος της Λι. Η «δυναστεία» με που διαχειρίζεται την τεράστια αεροπορικη εταιρεία κατοικεί σε μία  επιβλητική έπαυλη από γρανίτη, λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από την οικία του αρχηγού του κράτους.

Τσο Γιάνγκ-χο

Οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν αναφέρουν ότι εκεί η κακομεταχείριση αποτελούσε ρουτίνα. Ο κηπουργός κατηγγειλε επτά επιθέσεις μέσα σε τρία χρόνια.Σε μία από αυτές ανέφερε ότι τον έφτυσε η κυρία Λι στο πρόσωπο.

Το 2016 ο ίδιος κηπουρός ανέφερε ότι έπεσε από φράχτη 3 μέτρων, όταν δέχθηκε κλωτσιά. 

Τον Σεπτέμβριο του 2015 η κυρία Λι φέρεται να εκτόξευσε αρμαθιά με κλειδιά στο πρόσωπο υπαλλήλου, ενώ σε άλλη περίπτωση γίνεται λόγος για κεραμικό βάζο που πέταξε σημαδεύοντας δύο μέλη του προσωπικού της οικίας.

«Μπάσταρδοι, π...νας γιοι, μαζέψτε το γρήγορα και φέρτε το πίσω σε εμένα», τους είπε όταν είδε το βάζο δεν έσπασε. Και τους σημάδεψε για δεύτερη φορά με αυτό, ώστε να το σπάσει...

Μερικές σκηνές κακομεταχείρισης έχουν καταγραφεί σε κάμερα και κυκλοφόρησαν. Σε ένα από αυτά η κυρία Λι ουρλιάζει στο προσωπικό που στέκεται παρατεταγμένο. Η κυρία Λι πετάει χαρτιά, ή τραβάει από το χέρι υπάλληλο και οι σκηνές "απείρου κάλους" δεν έχουν τέλος...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ