Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ξανά πατέρας : Ήρθε στον κόσμο η κόρη από τη νέα του σύζυγο - Συγκινεί το μήνυμα του

"Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.."

Πανευτυχείς υποδέχθηκαν το νέο μέλος στην οικογένεια τους ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η νέα του σύζυγος  Εμμανουέλα Βογιατζή

Η  Εμανουέλα έφερε στο φως ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο χαίρει άκρας υγείας, σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αττικής.

Ο Υπάτιος λίγο μετά τον τοκετό ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στα social media, αναφέροντας πως σήμερα μαζί με την κόρη του γεννήθηκε και εκείνος. 

«Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.... Πίστη στον Θεό υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει.... Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας». 

Ο Υπάτιος φαίνεται έτοιμος να αφήσει πίσω του τις οδυνηρές μνήμες του παρελθόντος και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του με σύμμαχο το χρόνο.

Όλη η Ελλάδα δάκρυσε τότε, τον Φεβρουάριο του 2017, μπροστά στην τραγωδία. Τραγικός ήρωας ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Σταμάτησε στην εθνική για να πάει στην τουαλέτα και μέχρι να βγει, έχασε γυναίκα και παιδί όταν η πόρσε εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το ΙΧ της οικογένειας.

Στο τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου, ήταν ο Γίωργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ