"Hold my Beer": Η κουκλάρα Σαρλίζ Θερόν στα Όσκαρ με μια μπύρα στο χέρι (βίντεο)

"Σκληρή" και κούκλα σε έναν νέο ρόλο.....

Στην μεγάλη οθόνη η Σαρλίζ Θερόν έχει γίνει από μοντέρνα μαχητής του δρόμου , μέχρι κατάσκοπος και κακιά βασίλισσα αποφασισμένη να καταβροχθίσει την καρδιά της Κρίστεν Στιούαρντ.

Στη μικρή οθόνη θα τη δούμε σε έναν άλλο "ρόλο σκληρής γυναίκας". Την βραδιά των Όσκαρ θα προβληθεί για πρώτη φορά ένα νέο σποτ της Budweiser διάρκειας 60 δευτερολέπτων με πρωταγωνίστρια την οσκαρική ηθοποιό.

Σε ένα μπαρ γεμάτο ανθρώπους, η Σαρλίζ κρατά στο χέρι της ένα ποτήρι μπύρα.Budweiser Reserve Copper Lager. Πρόκειται για μία συλλεκτική κι επετειακή σειρά  της εταιρείας που κυκλοφορεί από τον Αύγουστο για να γιορτάσει τα 85 χρόνια από την ποτοαπαγόρευση στην Αμερική (από την οποία, η εταιρία Budweiser επιβίωσε κι επιβλήθηκε).

Στο σποτ η δυναμική Σαρλίζ περνάει το ποτήρι της σε έναν θαμώνα του μπαρ. "Hold my Beer" (Κράτησε μου την μπύρα μου), του λέει. Στη συνέχεια όμως αλλάζει γνώμη και επιδίδεται σε... διάφορα σπορ. Από καραμπόλες στο μπιλιάρδο, μέχρι...   μπρα-ντε-φέρ , (στο οποίο επικρατεί φυσικά).

Όλα αυτά με την μπύρα στο χέρι και... μάλιστα χωρίς να χύσει ούτε σταγόνα . Το νέο σποτ θα προβληθεί  στη διάρκεια των διαλειμμάτων της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, όπως αναφέρει το People.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ