Αυτά τα 4 ξενοδοχεία θα ανοίξουν το 2019 στην Ευρώπη - Ένα ελληνικό - Εσείς από τις φωτογραφίες και μόνο ποιο θα διαλέγατε ; (φώτο)

Υπόσχονται πολυτέλεια και άνετη διαμονή

Με δύο μήνες σχεδόν πίσω του το 2019 είναι για τα καλά εδώ. Πολλοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτα ταξίδια της χρονιάς και άλλοι πάλι τα προγραμματίζουν για αργότερα μέσα στο χρόνο.

Όπως και να χει η Ευρώπη και φέτος είναι ένας "καυτός" προορισμός. Μάλιστα το 2019 άνοιξαν ή πρόκειται να ανοίξουν πολλά νέα και πολύ ωραία ξενοδοχεία γεγονός που μας δίνει έναν ακόμη λόγο να ετοιμάσουμε βαλίτσες.

Ιδού τέσσερα από αυτά

Fingal- Εδιμβούργο Σκωτία

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές πλωτό θέρετρο που άνοιξε πριν από ένα μήνα. Το Fingal διαθέτει 23 καμπίνες με τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Πολλά από αυτά τα δωμάτια έχουν επίσης ιδιωτικά μπαλκόνια, καθώς και ξεχωριστά καθιστικά και ιδιωτικές τραπεζαρίες. Το πλοίο διαθέτει επίσης ένα μπαρ και εστιατόριο, καθώς και πολλά σαλόνια όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλ.

Vintry And Mercer- Λονδίνο Αγγλία

Αυτό το μήνα έρχεται το μεγάλο άνοιγμα του Vintry and Mercer, ενός  πολυτελούς ξενοδοχείου 92 δωματίων που βρίσκεται στην περιοχή Vintry Ward του Λονδίνου. Τα δωμάτια αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς . Αυτό που κάνει αυτό το ξενοδοχείο τόσο ξεχωριστό είναι η γειτονιά στην οποία βρίσκεται. Είναι ουσιαστικά το κεντρικό κομμάτι του Garlic Hill και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από εμβληματικά αξιοθέατα όπως η Γέφυρα του Λονδίνου και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου.

Matild Palace - Βουδαπέστη  Ουγγαρία

Η Βουδαπέστη είναι γνωστή  για τα πανέμορφα κτίρια της και το Matild Palace  είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο Luxury Collection που ανοίγει στη χώρα και πρόκειται να ανοίξει σύντομα.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε στο παλάτι Matild, το οποίο κατασκευάστηκε το 1902. Διαθέτει 130 κομψά διακοσμημένα δωμάτια. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα γκουρμέ εστιατόριο και ένα καφέ που έχει κατασκευαστεί για να μοιάζει με το ιστορικό Matild Café, αναφέρει το Travel funtu

Four Seasons Astir Palace- Βουλιαγμένη Αθήνα

Το πολυαναμενόμενο "Four Seasons" στον ιστορικό Αστέρα Βουλιαγμένης θα ανοίξει το Μάρτιο. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 303 δωμάτια, σουίτες και βίλες . Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης γήπεδα μπάσκετ και τένις, μια ακαδημία τένις, πολλές πισίνες και πολλές ιδιωτικές παραλίες

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ