Digital Marketing Practitioner: Ξεκινάει ο νέος κύκλος της e-Academy

Για 15η συνεχόμενη φορά, υλοποιείται στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner.

Το πρόγραμμα, που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 420 συμμετέχοντες, περιλαμβάνει:

  • 90 ώρες διδασκαλίας, από 22 από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του digital marketing, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης 
  • 25 ώρες eLearning, με 8 διεθνείς εισηγητές 
  • 2ήμερο digicamp. Το μοναδικό 2ήμερο που συνδυάζει πρακτική άσκηση με επαγγελματική δικτύωση και ψυχαγωγία. Κατά τη διάρκεια του camp (το οποίο περιλαμβάνει  διαμονή και πλήρη διατροφή), οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση digital marketing στρατηγικής για μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στην Ελληνική αγορά και τις παρουσιάζουν σε επιτροπή, όπου συμμετέχουν εκπρόσωποι των εταιριών.          

Οι ενότητες  του Digital Marketing Practitioner περιλαμβάνουν:

Το Digital Marketing Practitioner απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες, στελέχη, επαγγελματίες  που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη μέτρηση στρατηγικών digital marketing όσο και σε όσους θέλουν να μπουν στη συγκεκριμένη αγορά, η οποία παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην αναζήτηση εκπαιδευμένων στελεχών. Για την καλύτερη παρακολούθηση, ανεξαρτήτως πρότερης εμπειρίας, πραγματοποιείται τρίωρο pre-learning course.
Η e-Academy, που περιλαμβάνει 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, το Digital Marketing Practitioner και το e-Commerce Project Manager, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

To e-Commerce Project Manager ξεκινά στις 18 Μαρτίου 2019.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ