Φιλιππίνες: Η πιο μακάβρια πρόταση γάμου που έγινε ποτέ - ο τύπος μάλλον ήταν πρωταγωνιστής σε black comedy (φώτο-βίντεο)

Η μέλλουσα νύφη δύσκολα θα ξεχάσει την τρομάρα και τη στενοχώρια που πήρε

Αν υπήρχε όσκαρ της "πιο μακάβριας πρότασης γάμου", θα το κέρδιζε χωρίς αμφιβολία. Ένας άντρας από τις Φιλιππίνες , σκηνοθέτησε ένα τροχαίο ατύχημα και προσποιήθηκε ότι είναι νεκρός λίγο πριν "αναστηθεί" και κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

 

 

 

Το βίντεο που  τραβήχτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου δείχνει τον Jeffrey Delrio, να κείτεται στη μέση του δρόμου , μέρα μεσημέρι. Ένας τροχονόμος (που είναι μέρος του σχεδίου) λέει στη φίλη του Shiela Parayanon, να είιναι προετοιμασμένη για... το χειρότερο.

Καθώς ο "νεκρός" άντρας βρίσκεται ξαπλωμένος στο δρόμο δίπλα στη μοτοσυκλέτα του, η φίλη του κλαίει με λυγμούς βλέποντας τον σύντροφό της να είναι ακίνητος στην άσφαλτο, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει και διασώστες. Προσπαθούν να την ηρεμήσουν όταν ξαφνικά γίνεται… ανάσταση νεκρού!

Ο "νεκρός" ζωντανεύει , προσπαθεί να σηκωθεί, γονατίζει  και βγάζει από το μπουφάν του ένα δαχτυλίδι κάνοντας πρόταση γάμου! Η γυναίκα… κλαίει ξανά  αυτή τη φορά από χαρά αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα δίπλα της και λίγο μετά πέφτει στην αγκαλιά του, όπως αναφέρει η Daily Mail

Κάποιος της δίνει μια ανθοδέσμη, η  Shiela δέχεται την πρόταση γάμου... και έτσι το "τραγικό δυστύχημα" έχει αίσιο τέλος.

Πάντως η κοπέλα δύσκολα θα ξεχάσει την τρομάρα και τη στενοχώρια που πήρε.... Στο βίντεο ακούγεται να κλαίει και να ουρλιάζει απελπισμένη όταν νομίζει ότι ο σύντροφος της είναι νεκρός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ