4+1 κακές συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα σου!

Μπορεί να ξέρεις τα πάντα για τις κρέμες και πως να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, την ξηροδερμία και άλλα τόσα αλλά οι κρέμες δεν βοηθάνε ιδιαίτερα αν έχεις κακές συνήθειες, δεν είναι και θαυματουργά.

Για να δεις πραγματικά αποτελέσματα πρέπει να κόψεις τα ακόλουθα:

1. Μην προσπερνάς τα γεύματα. Μπορεί να το κάνουν οι περισσότερες αυτό γιατί νομίζουν ότι θα αδυνατίσουν αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνήθεια κάνει πολύ κακό στο δέρμα σου μιας και χρειάζεται συνέχεια θρεπτικές ουσίες για την ανάπλαση.

2. Απόφυγε τις κρέμες σε βαζάκια. Οι ειδικοί λένε πως κάθε φορά που ανοίγεις το βαζάκι σου ειδικά στα αντιγηραντικά, τα αντιοξειδωτικά χαλάνε με την έκθεση στο φως. Προσπάθησε να αγοράζεις τα πάντα σε σωληνάρια, αναφέρει το tsemperlidou.gr.

3. Καλό είναι να βάζεις τα γυαλιά ηλίου σου για να μην αποκτήσεις τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια πιο νωρίς απ’ ότι πρέπει αλλά μην ξεχνάς να τα καθαρίζεις. Με τον καιρό μαζεύονται πολλά βακτήρια τα οποία μετά βάζεις στο πρόσωπό σου. Το αποτέλεσμα; Φραγμένοι πόροι και σπυράκια.

4. Μην πίνεις υπερβολικό αλκοόλ. Δεν χρειάζεται να κόψεις το ένα ποτήρι κρασί που πίνεις ή το ποτό με τις φίλες σου αλλά η υπερβολική ποσότητα πραγματικά αφυδατώνει το δέρμα σου, άρα, θα φαίνεσαι πιο γερασμένη.

5. Ξέρεις ότι το κάπνισμα κάνει κακό για άπειρους λόγους αλλά ας μιλήσω μόνο για το δέρμα. Όταν καπνίζεις κάνεις τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να επιταχύνεις την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και των λεπτών γραμμών στο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, όμως, τα χημικά του τσιγάρου χαλάνε την ελαστικότητα του δέρματος και προκαλούν το αφυδατωμένο δέρμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ