Αλέξης Γεωργούλης αποκαλυπτικός: Έφτασα δύο φορές κοντά στον θάνατο - Μια γυναικά μου πήρε τα μυαλά

Τα δύο σοβαρά τροχαία που έφτασε κοντά στον θάνατο

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2night Show.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια σπάνια εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τα δύο σοβαρά τροχαία που είχε με τη μηχανή του, τα οποία παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

«Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στο θάνατο. Το ένα ήταν όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”, συνέβη στην Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι, εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δεν θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το ξέρω.

Πήγα για ακτινογραφία και στο νοσοκομείο καταρρέω. Με φορείο με πήγαν για υπέρηχο, είδε η νοσοκόμα ότι κάτι συμβαίνει και αμέσως πήγαν να με βάλουν στο χειρουργείο. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας άνθρωπος από την παραγωγή στο ΚΑΤ και είπε ότι επειδή έχω ιδιωτική ασφάλιση να με πάνε σε ένα καλύτερο νοσοκομείο. Και του είπε ο γιατρός ότι “τον προλαβαίνουμε δεν τον προλαβαίνουμε και θέλετε να τον πάτε άλλου;”.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε εκτός των άλλων για τη γυναίκα εκείνη που του ράγισε την καρδιά, εκείνος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομά της. Η κοπέλα λέγεται Ιουλία και ήταν συμπατριώτισσά του από τη Λάρισα. Όπως είπε ο ηθοποιός, είχαν ξεκινήσει μαζί από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν. Ήταν μαζί από το σχολείο και έναν χρόνο αφότου τελείωσαν, συνέχισαν να είναι ζευγάρι ενώ συνέχισαν τη σχέση τους και στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Η σχέση τους είχε άδοξο τέλος και όπως είπε ο γοητευτικός ηθοποιός, ήταν η μεγαλύτερη «καψούρα» της ζωής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ