Πέθανε στα 52 του ο γνωστός ηθοποιός Λουκ Πέρι - Ήταν ο "Ντίλαν" του Beverly Hills

Ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι , που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει  στη σειρά "Riverdale" και πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", στο ρόλο του Ντίλαν, πέθανε σήμερα σε ηλικία 52 ετών ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από το  σπίτι του στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια, στις 28 Φεβρουαρίου, όταν υπέστη βαρύ εγκεφαλικό. Έμεινε πέντε μέρες υπό παρακολούθηση και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

ηθοποιός Luke Perry, 52 ετών, πέθανε σήμερα μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο", αναφέρει η δήλωση  από τον εκπρόσωπο του Perry.

"Ήταν περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του Τζακ και Σόφι, την αρραβωνισατικιά του  Wendy Madison Bauer, την πρώην σύζυγο του Minnie Sharp, τη μητέρα του Ann Bennett, τον θετό του  πατέρα Steve Bennett, τον αδερφό του  Tom Perry, την αδελφή του  Amy Coder και άλλους στενούς συγγενείς  και φίλους.

Η οικογένεια εκτιμά την μεγάλη έκφραση υποστήριξης και τις προσευχές για την υγεία του Λουκ, από όλο τον κόσμο και ζητά από όλους να δείξουν σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας  σε αυτή την στιγμή του μεγάλου πένθους. Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα αυτή τη στιγμή",  αναφέρει αναλυτικά η δήλωση σύμφωνα με το People.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ