Η κρουαζιέρα του τρόμου: Φωτο & βίντεο από το πλοίο της ... Αγάπης - Έγινε έρμαιο των σφοδρών ανέμων στο πέλαγος

Τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι...

Πανικό επικράτησε στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Escape λόγω των ισχυρών ανέμων. Το πλοίο σύμφωνα με κάποιους επιβάτες, πήρε κλίση 45 μοιρών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι και να γίνουν ζημιές.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα. Καρέκλες και τραπέζια πηγαινοέρχονταν, άνθρωποι έψαχναν εναγωνίως από κάπου να πιαστούν και να στηριχθούν. «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά μια επιβάτης.

Όπως είπαν οι αρμόδιοι, το πλοίο βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπο με ανέμους έντασης 12 μποφόρ (115 μιλίων την ώρα), με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί τόσο που το εσωτερικό του να μοιάζει βομβαρδισμένο!

«Μου έτυχε ό,τι πιο τρομακτικό έχω ζήσει σε αυτή την κρουαζιέρα. Καρέκλες, τραπέζια, γυαλιά, άνθρωποι «πετούσαν» από τη μια πλευρά του πλοίου στην άλλη» έγραψε στο Facebook ένας επιβάτης. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Όλα στην καμπίνα άρχισαν να πέφτουν. Δεν έχω φοβηθεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου». Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα μηχάνημα ηλεκτρονικού παιχνιδιού έπεσε πάνω σε μια γυναίκα και την τραυμάτισε. «Υπήρχαν αίματα παντού», σημείωσε. «Όλοι ήταν έξω από τα δωμάτιά τους, κρατούσαν ο ένας τον άλλο, έκλαιγαν και κάπνιζαν» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η εταιρία Norwegian Cruise Line, στην οποία ανήκει το Escape, ανακοίνωσε ότι υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών και μελών του πληρώματος, χωρίς να διευκρινίσει κάτι περισσότερο. Το πλοίο, σύμφωνα με την εταιρία, δεν έχει υποστεί ζημιές και παραμένει αξιόπλοο.

Στα σοκαριστικά video ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά τρόμου και καταγράφεται με τον πιο απόλυτο τρόπο ο πανικός που έζησαν οι επιβάτες τη στιγμή που οι άνεμοι των 115 μιλίων την ώρα (σ.σ. περίπου 190 χιλιομέτρων την ώρα) χτυπούσαν το κρουαζιερόπλοιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ