Ζώδια από την Ά. Λεούση: Η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα υπόσχεται μια ρομαντική μέρα – Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Μπορεί η μέρα να είναι ρομαντική με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αλλά ψέματα, υποσχέσεις που δεν κρατάνε, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις είναι σίγουρα μερικά από τα αποτελέσματα της όψης. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Για να μην εξαπατηθείτε προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΛΕΩΝ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας σύμφωνα με τον oroskopo.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

ΙΧΘΥΣ: Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ