Σοκάρει η ομολογία του παιδοκτόνου: Η 4χρονη κόρη του τον παρακαλούσε : "Όχι μπαμπά" (φώτο-βίντεο)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος: "Δεν ήθελα να το κάνω αλλά το έκανα" λέει ο δολοφόνος

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα παραδέχθηκε ο Κρίστοφερ Γουάτς που σκότωσε τις δύο κόρες του αφού πρώτα στραγγάλισε την σύζυγο του. Ο Γουάτς, ομολόγησε ότι σκότωσε τις κόρες του, ένα χρόνο πριν εκεί που πέταξε τα νεκρά σώματα τους, στις δεξαμενές πετρελαίου, όπου και εργαζόταν. Λίγο πριν είχε δολοφονήσει τη μητέρα τους, στο σπίτι τους στο Κολοράντο.

Την Πέμπτη οι ερευνητές της αστυνομίας πήραν μία συνέντευξη -απολογία πέντε ωρών από τον παιδοκτόνο και συζυγοκτόνο. Οι ερευνητές είχαν όπως είπαν είχαν εκατοντάδες ερωτήσεις να κάνουν και θεωρούν ότι είχε ακόμα πολλά να πει, που δεν έγιναν γνωστά μετά τη σύλληψη του. Η συζύτηση στράφηκε γύρω από τη ζωή του στη φυλακή και έξω από αυτή , τη σχέση του με την οικογένεια του, και το τι ακριβώς συνέβη στις 13 Αυγούστου τη μέρα που σκότωσε την οικογένεια του.

Ο Λη Κόντερ είπε στον Γουάτς ότι είναι δύσκολο να καταλάβουν πώς ένας πατέρας που σε βίντεο φαίνεται να κάνει βόλτα με τις κόρες του τρώγοντας σνακ και να βλέπει μαζί τους ταινίες με πριγκίπισσες κατέληξε στο να τις σκοτώσει. Ο Γουάτς είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του που κυοφορούσε το αγέννητο παιδί του και τις κόρες του εξαιτίας του μεγάλου θυμού με τη σύζυγο του Σανάν, που τον είχε καταλάβει εκείνη την μέρα . Αυτός τον "τύφλωσε" και τον έστρεψε εναντίον όλων.

"Αυτή τη στιγμή θα είχα μία κόρη 5 ετών,  μία κόρη 3 ετών, ίσως έναν γιο μερικών μηνών και μία όμορφη γυναίκα. Τώρα είμαι μόνος μου," είπε. Στην συνέχεια ο Γουάτς περιέγραψε με λεπτομέρειες που σοκάρουν όσα έγιναν στις 13 Αυγούστου.

Ο Κρίστοφερ είχε παράνομη σχέση, για την οποία είχε ενημερωθεί η σύζυγός του. Όταν του ζήτησε το λόγο, εκείνος τής αποκάλυψε πως δεν την αγαπάει πια και τότε η Σάνα τον απείλησε πως δεν θα δει ποτέ ξανά τα παιδιά του.

«Δεν θα δεις ποτέ ξανά τα παιδιά» ισχυρίζεται πως του είπε.

Λίγο μετά, την έπιασε από το λαιμό και την έσφιξε όσο πιο δυνατά μπορούσε: «Κάθε φορά που το σκέφτομαι λέω “το ήξερα ότι θα το κάνω πριν της ορμήσω;”» ανέφερε στην απολογία του, ενώ υποστήριξε πως ήταν σαν να υπήρχε αυτή η σκέψη στο μυαλό του και δεν μπορούσε να την ελέγξει.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως η σύζυγός του δεν πάλεψε καν να σωθεί, ούτε και φώναξε.

Τότε στο δωμάτιο μπήκε η τετράχρονη κόρη τους, Μπέλα, κρατώντας την κουβέρτα της και ρώτησε «τι έχει η μαμά;». Ο Κρίστοφερ τής είπε πως δεν ένιωθε πολύ καλά και την τύλιξε σε ένα σεντόνι, ενώ προσπάθησε να την κουβαλήσει στον κάτω όροφο και να τη βάλει στο όχημά του. Αφού δεν κατάφερε να τη σηκώσει, την έσυρε στη σκάλα.

Σε όλα τα παραπάνω η Μπέλα ήταν μπροστά και άρχισε να κλαίει, ρωτώντας συνεχώς «τι έπαθε η μαμά», ενώ ο Γουάτς έβγαλε το πτώμα έξω και το τοποθέτησε κάτω στην πίσω θέση του αυτοκινήτου. Όταν μπήκε σπίτι, είχε ξυπνήσει και η μικρότερη κόρη του, Σελέστ.

Τότε πήρε τα δύο κοριτσάκια και τα έβαλε στο πίσω κάθισμα, ενώ η Μπέλα ρωτούσε διαρκώς αν «είναι καλά η μαμά». Οι μικρές κρατούσαν την κουβέρτα τους και η τρίχρονη Σελέστ είχε μαζί της και το αρκουδάκι της, σύμφωνα με την περιγραφή του Γουάτς.

Ο συζυγοκτόνος και παιδοκτόνος άρχισε τότε να οδηγεί προς κάποιες δεξαμενές πετρελαίου, όπου και εργαζόταν. Όταν έφτασαν, έβγαλε το πτώμα της Σάναν και το άφησε έξω από το αμάξι, εκεί που μετά το έθαψε…

Τα κορίτσια ρωτούσαν συνεχώς «τι θα κάνεις στη μαμά», ενώ εκείνος υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι τους απάντησε. Τότε, πήγε κοντά τους και τύλιξε την μπλε κουβέρτα γύρω από το κεφάλι της Σελέστ, πνίγοντάς την, ακριβώς δίπλα από την αδελφή της.

Λίγο μετά, πέταξε το πτώμα της τρίχρονης μέσα σε μία από τις δεξαμενές πετρελαίου και γύρισε προς την Μπέλα, η οποία καθόταν ακόμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

 Η Μπέλλα τον ρώτησε «Θα μου συμβεί το ίδιο με τη Σίσι;» (σ.σ. έτσι αποκαλούσε την αδερφή της) κι εκείνος, την τύλιξε με την ίδια κουβέρτα και την έπνιξε, ενώ του φώναζε «όχι μπαμπά».

"Ακούω αυτές τις δύο τελευταίες λέξεις της κόρης μου κάθε φορά που κλείνω τα μάτια", είπε ο Γουάτς, σύμφωνα με το USA TODAY.

Μετά, όπως περιέγραψε, πήρε το πτώμα της Μπέλα και το πέταξε σε μία άλλη δεξαμενή.

Από το άψυχο σώμα της γυναίκας του, αφαίρεσε τη βέρα της, ώστε αργότερα να σκηνοθετήσει τη φυγή της και έθαψε τη Σάνα μαζί με το αγέννητο μωρό τους

Έπειτα δήλωσε την εξαφάνιση της οικογένειάς του.

Όταν οι Αρχές βρήκαν τα πτώματα, ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του σκότωσε τα παιδιά και εκείνος «τα έχασε» και την έπνιξε.

Η αστυνομία τελικά ξετύλιξε το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος λίγες μέρες μετά. Ο συζυγοκτόνος και παιδοκτόνος  καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς αναστολή. Γλίτωσε τη θανατική ποινή μόνο και μόνο επειδή ομολόγησε.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ