Πατρινό καρναβάλι 2019: Στο απώγειο το κέφι με τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση! Οι καλύτερες από τις 300+ φώτο

Φαντασμαγορικό θέαμα

Ήταν πραγματικά μία απολαυστική νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση. Ο καιρός βοήθησε όχι μόνο στην μεγαλύτερη προσέλευση, αλλά και στην καλή διάθεση. Τα πληρώματα φέτος έδειξαν ανεβασμένο επίπεδο δημιουργικότητας, και παρότι μας έλειψαν οι πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις, εν τούτοις ο μέσος όρος παρουσίασε προσεγμένες στολές.

Ο κινέζικος δράκος, το άνθινο άρμα, οι δύο βασίλισσες, ο Κινγκ Κονγκ, δημιούργησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα έναρξη για να ανοίξει η αυλαία και να παρελάσουν σαράντα χιλιάδες καρναβαλιστές στο κέντρο της Πάτρας  με αφετηρία την οδό Κορίνθου στο ύψος της Γούναρη και με τερματισμό την Κολοκοτρώνη.

Μία απολαυστική νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση! Διαλέξαμε τα καλύτερά μας μέσα από 300+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  Οι επιλογές του thebest.gr

Ο καλός καιρός, μετά από χρόνια, έχει βοηθήσει ώστε το κέφι να πλημμυρίσει την πόλη από το πρωί. Το σύνθημα έδωσαν οι σοκολατορίχτες, αλλά και οι Στρατηγοί, οι οποίοι παρήλασαν στο κέντρο της πόλης δίνοντας τον ρυθμό. Μαζί τους φέτος η "Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Ντόναλντ Ντρομπ!!!

Παραδοσιακά στην αποψινή νυχτερινή παρέλαση πρωταγωνιστές είναι τα πληρώματα χωρίς τα άρματά τους, που διαδέχονται τα άρματα του Δήμου. Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός, η ευρηματικότητα, η φαντασία, η δημιουργία, η σάτιρα και το κέφι συνδυάζονται δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του Σαββάτου.

Στην κορυφή της παρέλασης με τη συνοδεία του μουσικού άρματος ο διάσημος κινέζικος θίασος “Flying Dragons and Dancing Lions - Team of Cuigezhuang Township” από το Πεκίνο παρουσιάζει το δρώμενο θεάτρου δρόμου του

Ήδη η αχαϊκή πρωτεύουσα έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι καταφθάνουν με κάθε μέσο ενώ τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, αλλά και του ΟΣΕ έχουν πυκνώσει, ενώ η πληρότητα στα ξενοδοχεία είναι 100%.

Την Κυριακή η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού ξεκινάει στις 14:00 και οι δρόμοι της πόλης αναμένεται να πλημμυρίσουν από ένα πολύχρωμο ποτάμι χιλιάδων καρναβαλιστών, σύμφωνα με όσα αναφέρει το The Best

Η Τελετή Λήξης, που περιλαμβάνει το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, σόου με βεγγαλικά και πάρτι με τους Λοκομόντο θα πραγματοποιηθεί στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 21:00.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ