Συγχώρεσε η καθολική εκκλησία τον "άτακτο" παπά: Έκανε σεξ με 13 κυρίες της ενορίας , έλαβε μέρος σε φετιχιστικά όργια (φώτο)

Πήρε "συγχωροχάρτι" λόγω Σαρακοστής

«Με την ευκαιρία της Σαρακοστής, αισθάνομαι πεπεισμένος να κάνω μια χειρονομία που προέρχεται από το Ευαγγέλιο και μας οδηγεί στο Ευαγγέλιο», αυτά είναι τα λόγια του Κλαούντιο Σιπόλα επισκόπου της Πάντοβα, ο οποίος, μαζί με τους ιερείς που συγκεντρώθηκαν για την έναρξη της Σαρακοστής, ανακοίνωσε την "προοδευτική και σταδιακή επανένταξη" στους κόλπους της εκκλησίας του πατέρα  Ρομπέρτο Καβατζάνα.

Ο γοητευτικός ιερέας πρώην πνευματικός της όμορφης παρουσιάστριας Belen Rodriguez, (η οποία αρνήθηκε να τον παντρευτεί επειδή φοβήθηκε το σάλο στα ΜΜΕ), απομακρύνθηκε πριν από δύο χρόνια από την εκκλησία "λόγω ανάρμοστης για ιερέα συμπεριφοράς", όπως υπενθυμίζει η Μητρόπολη στο σημείωμα της.

Το σκάνδαλο

Ο γοητευτικός παπάς Ρομπέρτο Καβατζάνα , είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ δύο χρόνια πριν καθώς το όνομα του είχε εμπλακεί σε όργια με σεξ και σκάνδαλα με 13 ερωμένες, αναφέρει η Corriere Del Veneto . Ο "άτακτος" ιερέας ομολόγησε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια που οργάνωνε ένας συνάδελφός του, ο Αντρέα Κοντίν, ένας ιερέας από την Πάδοβα ο οποίος στη συνέχεια αποσχηματίστηκε.

Στο πλαίσιο αυτών των φετιχιστικών «πάρτι», ο Καβατζάνα είχε κάνει σεξ με τουλάχιστον 13 γυναίκες της ενορίας του, έγινε αργότερα γνωστό.

Ο 43χρονος πατέρας Ρομπέρτο Καβατζάνα,είχε προκαλέσει αίσθηση με τα κηρύγματά του στην εκκλησία του χωριού Καρμπονάρα ντι Ροβολόν, κοντά στη Βενετία. Η γοητεύτική του παρουσία και ο πύρινος λόγος του αποτελούσαν έναν άκρως «εκρηκτικό» συνδυασμό που λειτουργούσε σαν μαγνήτης για τις γυναίκες της ενορίας του. 

Σύντομα η φήμη του γοητευτικού ιερέα εξαπλώθηκε και άρχισαν να καταφθάνουν θαυμάστριες και από τα γύρω χωριά, για να τον ακούσουν (και κυρίως να τον δουν) να μιλά από τον άμβωνα. Μεταξύ των γυναικών που αναζήτησαν την πνευματική του καθοδήγηση ήταν και η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια Belen Rodriguez το 2017.

Ο πατήρ Καβατζάνα προσέφερε τις πολύτιμες συμβουλές του στην καλλονή δημοσιογράφο πριν από τον γάμο της και εκείνη τον είχε χαρακτηρίσει «έναν άκρως μοντέρνο, γοητευτικό και καλοσυνάτο ιερέα».

Η δράση του πατέρα Κοντίν είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελίες που έκαναν τρεις πρώην ερωμένες του στις αρμόδιες Αρχές. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του έκφυλου ιερέα και βρήκε πλήθος βιντεοταινιών που είχε τραβήξει ο ίδιος και έδειχναν άκρως ακατάλληλες σκηνές από τα «πάρτι» του. Αρκετές από αυτές τις σκηνές είχαν πρωταγωνιστή τον 43χρονο Καβατζάνα.

Ένας χρόνος αποχής

Ο Ρομπέρτο Καβατζάνα για περισσότερο από ένα χρόνο  έζησε σε μια θρησκευτική κοινότητα όπου έκανε μια «πορεία εσωτερικού διαλόγου και  προσωπικής επανεξέτασης των απαιτήσεων του επαγγέλματος του. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Roberto Cavazzana επέστρεψε στη Μητρόπολη της Πάδοβα, αλλά πριν επανατοποθετηθεί πλήρως, κλήθηκε να συμμετέχει εθελοντικά  για ένα έτος σε δύο εβραϊκές κοινότητες που προσφέρουν βοήθεια σε μειονεκτούντα άτομα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ