Top Woman η Catrin: Κάηκε το 95% του σώματος της, είναι όμως το νέο πρόσωπο της Avon (φώτο-βίντεο)

 Από το 2013 που συνέβη το ατύχημα μέχρι σήμερα η Catrin Pugh έχει υποβληθεί  σε περίπου 200 επεμβάσεις και μετά το ατύχημα οι γιατροί τής έδιναν 1 πιθανότητα στις 1.000 να επιβιώσει

Μια νεαρή γυναίκα που επέζησε από ένα φοβερό  ατυχήμα στις Γαλλικές Άλπεις και όλοι θα πίστευαν ότι την περιμένει μια ζωή γεμάτη φρίκη είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια της εταιρίας καλλυντικών Avon. Η Catrin Pugh που  είχε υποστεί εγκαύματα στο 96% του σώματός της σε ένα ατύχημα που συνέβη 6 χρόνια πριν επελέγη από την Avon για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια Perfect Nudes .


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I won an award today, and watched debates on education at the The Senedd... Insightful! ? This picture was supposed to emanate my excitement. Unfortunately @sueyhenderson dried flower display dominated. Happy Hump day ✌?

A post shared by Catrin I Speaker | Campaigner (@catrinpugh) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stepping out of my first exams with this grin because Day 1 is over ?

A post shared by Catrin I Speaker | Campaigner (@catrinpugh) on

Η 25χρονη Catrin δηλώνει αποφασισμένη να βοηθήσει στην εκπροσώπηση στα μέσα ενημέρωσης ανθρώπων που δείχνουν διαφορετικοί 


Όπως εξηγεί η νεαρή κοπέλα που κατάγεται από ένα χωριό της Αγγλίας όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησε να διαβάσει ένα περιοδικό ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can I have a glam squad every day please? ?

A post shared by Catrin I Speaker | Campaigner (@catrinpugh) on

«Κάθε σελίδα αφορούσε πώς να δείχνεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όλα εκείνα τα πράγματα ήταν εντελώς ανέφικτα για εμένα. Μου δυσκολεύει όντως την ζωή επειδή εγώ δείχνω τόσο διαφορετική σε έναν κόσμο όπου υποτίθεται πως πρέπει να δείχνεις κάπως. Δεν ανταποκρίνομαι στα πρότυπα όλου αυτού, υπάρχει μια νοοτροπία πως η ομορφιά είναι μονόδρομος», λέει η Catrin.

Νοσηλεύτηκε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας για περίπου τέσσερα χρόνια διάφορες θεραπείες αποκατάστασης και θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις και θεραπείες μέχρι το τέλος της ζωής της. Το μόνο σημείο του σώματός της που δεν είχε καεί ήταν οι πατούσες της.

Η Catrin ήταν ανάμεσα στους περισσότερους από 50 επιβάτες ενός λεωφορείου που επέστρεψε μέλη του προσωπικού του χιονοδρομικού κέντρου πίσω στη Βρετανία, όταν εκείνο ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 63χρονος οδηγός, αναφέρει η Daily Mail

 

 Από το 2013 που συνέβη το ατύχημα μέχρι σήμερα η Catrin Pugh έχει υποβληθεί  σε περίπου 200 επεμβάσεις και μετά το ατύχημα οι γιατροί τής έδιναν 1 πιθανότητα στις 1.000 να επιβιώσει.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re feeling under the weather, a smile can change your day ?

A post shared by Catrin I Speaker | Campaigner (@catrinpugh) on



Η Catrin, πρέσβειρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Changing Faces που στηρίζει άτομα με ορατές διαφορές, ξεκίνησε να συμβουλεύει την Avon υπέρ την διαφορετικότητας. 



 Όπως λέει, ακόμη δέχεται αρνητισμό, αλλά προσπαθεί να το προσπερνάει σκεπτόμενη πόσο τυχερή στάθηκε που επιβίωσε στο ατύχημα. «Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ... Γενικά δεν επιβιώνεις, αλλά με κάποιον τρόπο εγώ τα κατάφερα. Έχω περάσει πολλά και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της ζωής μου. Τα κατάφερα μέσα από κάτι απαίσιο , δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ οπότε κάθε φορά που δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι, το γιορτάζω», καταλήγει η 25χρονη.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ