15 υπέροχες ιδέες για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας - Θα είναι το απόλυτο "trend" το 2019 (φωτό)

για να δώσετε στην κουζίνα σας "άλλο αέρα"

Εδώ και μερικές δεκαετίες η κουζίνα έχει την θέση που της αξίζει στη διακόσμηση. Από "δευτερεύων" χώρος γίνεται πρωταγωνίστρια και πρέπει να είναι ένας χώρος φιλόξενος και κομψός που να αντανακλά το προσωπικό σας γούστο. Οι τάσεις που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα θα κυριαρχήσουν το 2019.


 

Μπορείτε να πάρετε ιδέες για να δώσετε στην κουζίνα σας "άλλο αέρα". Επενδύστε στη γοητεία του λευκού που ξεφεύγει πια από το "κρύο" στυλ και γίνεται πιο "cosy", να στολίσετε τα ράφια με κούπες και πιάτα, να βάλετε ένα χρωματιστό μωσαϊκό στο πάτωμα. Επίσης οι λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα είναι μια τάση που κερδίζει έδαφος στους διακοσμητές.

Οι ξύλινοι πάγκοι θα δώσουν ξεχωριστό ύφος στο χώρο σας. Δημιουργείστε επίσης χρωματικούς συνδυασμούς σαν αυτό του λευκού με το γαλάζιο για να δώσετε φως. Η κυριαρχία δύο τόνων του ίδιου χρώματος (π.χ του γκρι),  στο χώρο θα δώσει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Αν πάλι είστε λάτρης των έντονων χρωμάτων μη φοβηθείτε. Συνδυάστε τα όμορφα και δημιουργήστε μια χρωματική παλέτα.

Το ξύλινο πάτωμα είναι επίσης μία τάση που επιστρέφει δυναμικά. Στις ιδέες που παρουσιάζει το country living σίγουρα θα βρείτε κάποιες που θα σας ενθουσιάσουν και θα ταιριάζουν με την αισθητική σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ