Ο γείτονας φέρεται να παρέσυρε 11χρονη στην Κρήτη & να ασέλγησε σε βάρος της - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της

Ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Σοκάρουν οι περιγραφές που έκανε ένα κοριτσάκι δέκα με έντεκα ετών, το οποίο φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση η οποία εξετάζεται με πολλή προσοχή και διακριτικότητα από τις αστυνομικές Αρχές έγινε γνωστή προχθές όταν η μικρή αποκάλυψε στους γονείς της τι πέρασε στα χέρια του γείτονά τους.

Σύμφωνα με την ΠΑΤΡΙΣ η οικογένεια της ανήλικης μένει δυτικά του Ηρακλείου. Ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού χρειάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές να λείψουν για λίγη ώρα από το σπίτι. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι οι δύο γονείς χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο, το οποίο νοσηλεύεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία μένει η οικογένεια της μικρής, την έπεισε να τον ακολουθήσει στην ταράτσα όπου εκεί υπάρχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και να ασελγήσει, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η ανήλικη, σε βάρος της.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι σε διπλανό δωμάτιο ήταν και ο μικρότερος αδερφός της, ο οποίος όμως δεν αντιλήφθηκε κάτι. Όταν οι γονείς επέστρεψαν η μικρή τούς είπε τι συνέβη κι εκείνη αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ η ανήλικη εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο.

Ο γείτονας που κατηγορείται ηλικίας περίπου 45 ετών, συνελήφθη ενώ υποστήριξε ότι ουδέποτε άγγιξε τη μικρή, αναφέρει το Creta Post.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ