Η νέα συλλογή της Gap - Άνοιξη 2019, με χρώματα και σχέδια για χαμογελαστές γυναίκες, άνδρες & παιδιά

Ρούχα άνετα, χρωματιστά και με παιχνιδιάρικη διάθεση λανσάρει αυτή την Άνοιξη η Gap και σας προσκαλεί να ανανεωθείτε μέσα από πληθώρα επίλογών για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα μικρά σας αγγελούδια.

Η αίσθηση της φρεσκάδας και αισιοδοξίας μέσα από ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων εκφράζεται απόλυτα στη νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή της Gap, που είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα μέχρι και το τέλος Απριλίου 2019.

Κομμάτια για όλη την οικογένεια γεμάτα χρώμα και ζωντάνια
H Gap λανσάρει τη νέα της συλλογή και σας ενθαρρύνει να φτιάξετε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων μέσα από μεγάλη χρωματική παλέτα παστέλ αποχρώσεων που θα σας φωτίσουν την κάθε στιγμή μέσα στη μέρα.

Άνετα τζιν, μοντέρνα φούτερ, και απαλές υφές σε παντελόνια και μπλούζες είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που θα ανακαλύψετε σε όλα τα καταστήματά Gap
Για τη γυναίκα, κυρίαρχα κομμάτια της συλλογής είναι τα κλασικά denim σε Vintage αποχρώσεις που συνδυάζονται με καθημερινά t-shirts, πουκάμισα και ελαφριά πλεκτά ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Για ακόμα πιο ξεχωριστές εμφανίσεις, επιλέξτε το δικό αγαπημένο σας ψηλόμεσο True Skinny denim που συνδυάζεται τέλεια με ένα denim jacket, ένα αδιάβροχο ή και ένα ζευγάρι γόβες! Νέα ψηλόμεσα crop παντελόνια και διαχρονικά khakis σε πανδαισία χρωμάτων ταιριάζουν απόλυτα με non logo φούτερ, αποτελώντας ιδανικός συνδυασμό για όλη την ημέρα.

Για τον άνδρα το vintage στυλ πρωταγωνιστεί με ιδιαίτερες χρωματικές προτάσεις και απαλές υφές. Το denim jacket αποτελεί διαχρονικό εμβληματικό κομμάτι για κάθε περίσταση προσωπική ή επαγγελματική. Παράλληλα τα μοντέρνα και συνάμα διαχρονικά παντελόνια Khakis αποτελούν την καλύτερη επιλογή για smart casual εμφανίσεις σε πολλά και διαφορετικά χρώματα για να ταιριάξουν και να αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ.

Η ανοιξιάτικη συλλογή για τα GapKids και babyGap προσφέρει υπέροχα κομμάτια που θα βγάλουν προς τα έξω την φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά των μικρών σας ηρώων! Από μοντέρνα τζιν παντελόνια, φόρμες και πολύχρωμες μπλούζες, χαριτωμένα φορέματα για τα κορίτσια έως φινετσάτα polo μπλουζάκια, πουκάμισα και chino σορτς για τα αγόρια αλλά και βαμβακερές μπλούζες με υφασμάτινα παντελόνια και κουκλίστικα φορμάκια για τα μωράκια σας. Χαριτωμένα κομμάτια που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και προσφέρουν πολλές επιλογές για τα Πασχαλινά δώρα.

Ειδικά, η σειρά Superdenim δίνει την ευελιξία στα παιδιά να είναι στο στοιχείο τους, στιγμές γεμάτες παιχνίδι, καθώς έχει σχεδιαστεί με καινοτόμα υλικά που προσφέρει απίστευτη αντοχή και ανθεκτικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά αυτή ενθαρρύνει τα παιδιά να γίνουν πιο τολμηρά στον τρόπο που εκφράζονται και διασκεδάζουν. Συνδυάζονται με t-shirts και πουκάμισα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Λίγα λόγια για τη GAP
Τα GAP διακρίνονται για το νεανικό τους πνεύμα και είναι συνώνυμα με την ελευθέρια έκφρασης του προσωπικού στυλ. Για περισσότερα από 50 χρόνια, τα GAP έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο για το casual στυλ που αποπνέουν. Τα GAP αποτελούν τον δημοφιλέστερο προορισμό για τα απαραίτητα ρούχα μιας  σύγχρονης γκαρνταρόμπας, με κομμάτια που χαρακτηρίζονται από τέλεια εφαρμογή, υψηλή ποιότητα και καινοτόμα στοιχεία.  

Όλα άρχισαν το 1969, όταν ο Donald G. Fisher στο Σαν Φρανσίσκο ήθελε να αλλάξει ένα τζιν παντελόνι. Επισκεπτόμενος το ένα κατάστημα μετά το άλλο, ανακάλυψε ότι τα τμήματα των τζιν ήταν ανοργάνωτα, με πολύ μικρή ποικιλία και δύσκολα για να ψωνίσεις. Έτσι, ο Fisher και η γυναίκα του Doris, δημιούργησαν ένα κατάστημα, το οποίο θα συγκέντρωνε όλα τα τζιν και θα πουλούσε δίσκους μουσικής. 

Αυτό ήταν το πρώτο κατάστημα GAP και τότε η εταιρεία επεκτάθηκε ραγδαία παγκοσμίως, δημιουργώντας ρούχα  και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά συμπεριλαμβάνοντας και τις εξής συλλογές:  GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody και GapFit.

Τα GAP ήρθαν στην Ελλάδα το 2008 και σήμερα διαθέτουν εννέα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.gap.com.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ