Ο Κώστας Αρβανίτης on air στην ΕΡΤ πληροφορείται ότι είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ : "Άστα να πάνε στο δι@ολο" (βίντεο)

Η στιγμή που ο ρεπόρτερ ανακοινώνει στον Κώστα Αρβανίτη ότι... είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Συνέβη κι αυτό  στον αέρα . Μετά από περίπου τρεις ώρες συνεδρίασης, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  ανακοίνωσε  τα πρώτα 16 ονόματα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.  Ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ενώ παρουσίαζε την εκπομπή "Άλλη διάσταση" στην ΕΡΤ συνδέθηκε  με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ρεπόρτερ που ήταν εκεί για να ανακοινωθούν στον αέρα της ΕΡΤ τα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Μετά από τα πρώτα ονόματα,  ήρθε η στιγμή ο ρεπόρτερ να ανακοινώσει το όνομα του Κώστα Αρβανίτη. Να  πει δηλαδή στον Κώστα Αρβανίτη πως ο… ίδιος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές!

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;«, είπε ο ρεπόρτερ, με τον κ. Αρβανίτη να υποδέχεται τα «νέα» ανέκφραστος και να απαντά: «Άστα να πάν’ στο δι@ολο«!

Ο ακριβής διάλογος έχει ως εξής:

-Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω. Να πω συγχαρητήρια;

-Άστα να πάν' στον διάολο...

-Κώστας Αρβανίτης 

-Εντάξει, πάμε παρακάτω... 

Φυσικά ο παρουσιαστής  είπε πως γνώριζε για την υποψηφιότητά του, εδώ και μέρες . «Δέχθηκα την πρόταση και πήρα την επίπονη απόφαση», είπε. Και αμέσως αποχώρησε από την εκπομπή, λέγοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει την παρουσίαση, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή.

 "Σας χαιρετώ. ΕΡΤ για πάντα, ΕΡΤ παντού. Σας φιλώ", είπε ο Κώστας Αρβανίτης φεύγοντας. Μετά την αποχώρηση του, έπαιξε ένα βίντεο – αφιέρωμα με στιγμές από την παρουσία του στην ΕΡΤ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ