Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ρόδος: Μαθήτρια καταγγέλει τον γυμνασιάρχη της: "Τι χρώμα εσώρουχα φοράς ρώτησε και με φίλησε πάνω στο στήθος"

Ο γυμνασιάρχης ισχυρίζεται ότι η μαθήτρια τον κατηγορεί για λόγους εκδίκησης

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου, η καταγγελία μιας 13χρονης μαθήτριας ότι ο γυμνασιάρχης της, τής έκανε άσεμνες ερωτήσεις και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Star, όλα ξεκίνησαν  όταν η μαθήτρια μπήκε στο γραφείο του γυμνασιάρχη για να του ζητήσει αναλγητικό χάπι. Εκείνος  την ρώτησε τι χρώμα εσώρουχα φορά προκαλώντας αμηχανία και δυσαρέσκεια στο κορίτσι.

Ο γυμνασιάρχης σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας λίγες μέρες αργότερα τη φίλησε πάνω από το στήθος. Η μαθήτρια κατήγγειλε τα περιστατικά στους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Επιπλέον η μαθήτρια ανέφερε και άλλο περιστατικό το οποίο έγινε σε συμμαθήτριά της, και όπως λέει το άκουσε να το λέει η δεύτερη παθούσα, πως δηλαδή ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Η δεύτερη όμως φερόμενη ως παθούσα αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της συμμαθήτριάς της.

 Τα ανωτέρω καταγγέλθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, 10 μήνες αργότερα αφότου φέρεται πως τελέστηκαν και φυσικά η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Στο κατηγορητήριο πάντως γίνεται λόγος για συμπεριφορά του καθηγητή που δεν αρμόζει στην ιδιότητά του.

Γυμνασιάρχης: "Με κατηγορεί για λόγους εκδίκησης

«Με κατηγορούν για λόγους εκδίκησης», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γυμνασιάρχης. «Η μαθήτρια που υποτίθεται ότι έκανα άσεμνες χειρονομίες είναι ζευγάρι με πρώην μαθητή του σχολείου μας, για τον οποίο είχα καλέσει την αστυνομία για περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν». 

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου Μαρία Κρικοπούλου δήλωσε στο star.gr: «Η κατηγορία σε βάρος του εντολέως μου δεν ευσταθεί, πρώτον, διότι ουδέποτε έλαβαν χώρα  ασελγείς χειρονομίες από τον εντολέα μου σε βάρος οποιασδήποτε μαθήτριας και δεύτερον η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, προκειμένου να υποστηρίξει τα ανυπόστατα καταγγελόμενά της, από ένα πείσμα και μόνο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει τον εντολέα μου και θα αποκαταστήσει την αλήθεια».  

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ