Η Αμάλ Κλούνεϊ ντύθηκε με λευκή τουαλέτα vintage σαν Ελληνίδα θεά - Υποκλίθηκε ο Πρίγκιπας Κάρολος (φωτό)

Σαν αληθινή πριγκίπισσα... 

Με  vintage λευκή μάξι τουαλέττα του οίκου  Jean Louis Sherrer η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο σταρ του Χόλιγουντ σύζυγος της εντυπωσίασαν στην χθεσινή εκδήλωση που εγινε για το Prince's Trust International. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ChiwetelEjiofor #LukeEvans #TamsinEgerton #JoshHartnett #BenedictCumberbatch #AmalClooney and #GeorgeClooney attended #PrinceCharles' dinner for #ThePrincesTrust dinner at #BuckinghamPalace in London,UK. #entertainment #blog #abroad #movies #tv #camelot #actress #sherlock #doctorstrange #blackhawkdown #actor #mogul #barrister #jeanlouisscherrer #stephanerolland #fashion #princestrust #style #popculture #blogger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EnterTITINOment Abroad (@entertainment_abroad) στις

Με grecian τουαλέτα θύμιζε αρχαία ελληνίδα θεά η Αμάλ Κλούνευ ενω ο ο George έδειχνε ευτυχισμένος στο πλάι της υπέρκομψης συζύγου του .

Το ζευγάρι επισκίασε ολους τους παρευρισκόμενους Επιχειρηματίες και διπλωμάτες που στηρίζουν την οργάνωση του Πρίγκιπα Κάρολου Με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη σε  άνεργους νέους διεθνώς σύμφωνα με την Daily Mail. 

Η λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξετε στο φουστάνι της Αμάλ είναι το αριστερό μανίκι που είναι όλο κεντημένο χρυσό.

Η αλλη  πλευρά με το off shoulder ηταν αμάνικη και αναδείκνυε το καλό γυμνασμένο σώμα της δικηγόρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ