Οι καλύτερες προτάσεις για παπούτσια που θα φορεθούν πολύ φέτος το καλοκαίρι! Φώτο

Παρακάτω το Ediva έχει συγκεντρώσει μία λίστα με όλα αυτά τα παπούτσια που θα φορεθούν αυτό το καλοκαίρι!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα top trends στα παπούτσια για το καλοκαίρι 2019, σύμφωνα με το Ediva:

Πέδιλα με λεπτά λουράκια

"Floss" τακούνια είναι ένας όρος που φτιάξαμε για να περιγράψουμε τα πέδιλα με λουράκια που είναι τόσο λεπτά όσο ένα οδοντικό νήμα. Θα τα βρεις σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σε πολλά καλοκαιρινά χρώματα.

Γόβες με τετράγωνη μύτη


Έτσι λέγονται τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη. Επίσης είναι από τα πιο κομψά παπούτσια που μπορείς να προσθέσεις στην συλλογή σου.Μας μεταφέρουν, θα έλεγα, πίσω στα ’40s αλλά με πιο μοντέρνο χαρακτήρα.

Δερμάτινα σανδάλια


Ξέρω με την πρώτη ματιά δεν σου αρέσουν αλλά είναι πολύ πρακτικά και ευκολοφόρετα. Θα γίνουν τα πιο περιζήτητα σανδάλια της εποχής και κατά βάση θα τα βρεις σε μαύρο χρώμα. Ο οίκος Chanel έκανε την αρχή και γιατί όχι και εμείς. Φαίνονται πολύ άνετα!

Mules σε pastel αποχρώσεις


Tα mules επιστρέφουν επισήμως στο χάρτη για το καλοκαίρι, παρόλο που αυτή τη φορά διαθέτουν σημαντική ανανέωση στο στυλ,παστέλ αποχρώσεις. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στην αγορά για να διαλέξεις και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις.

Chunky trainers


Νομίζω χαρήκατε το ίδιο με εμένα όταν ακούσατε ότι τα αθλητικά παπούτσια συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο. Αυτό που δεν γνωρίζατε όμως είναι ότι θα μοιάζουν περισσότερο με αυτά του bowling, λόγω των χρωμάτων που θα κυριαρχήσουν. Πάντως απ’ότι φαίνεται οι influensers τα αγάπησαν! Αυτές ήταν οι επιλογές που είχα για εσένα. Είμαι σίγουρη ότι έχεις βγει ήδη για ψώνια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ