Έγκυος η Ιωάννα Παππά μετά από 5 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της (φώτο)

Μανούλα θα γίνει η Ιωάννα Παππά στα 42 της. H γνωστή ηθοποιός που βρίκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο.

Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός βρέθηκε σε εστιατόριο στη οδό Κολοκοτρώνη, όπου δείπνησε με την καλή της φίλη Θάλεια Ματίκα. 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ιωάννα Παππά μίλησε ανοιχτά για την στην απόφαση της να γίνει μαμά μετά τα 40. «Προσωπικά, δεν αγχώθηκα ποτέ σχετικά με το αν θα συνέβαινε σε μένα ή όχι. Σε ό,τι αφορά το θέμα της ηλικίας όταν αποφάσισα ότι θέλω να γίνω μητέρα, εξαρχής ήμουν συμβιβασμένη με το ενδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο ή και αδύνατο. Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω τέτοιες δυσκολίες»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thessaloniki #2019 #frankieandjohnny Θέατρο Αθηναιον

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) στις

Η Ιωάννα Παππά έγινε πρόσφατα κουμπάρα, καθώς πάντρεψε την καλή της φίλη Λένα Παπαληγούρα με τον αδερφό του συντρόφου της Άκη Πάντο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video @fafoutakis. Πρόβα για αύριο#erifillinikolopoulou #erifillihautecouture #2018 #wedding #dress #center #acropolis #atelier@erifillinikolopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ