Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα & έκανε δηλώσεις μετά την αθώωσή της από το Χονγκ Κονγκ (βίντεο & φωτό)

''Είχα πει από την αρχή πως ήμουν αθώα''. 

Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο λίγες ημέρες ύστερα από την αθώωσή της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Η κοπέλα είχε κατηγορηθεί για μεταφορά κοκαΐνης 2,6 κιλών στις αποσκευές της στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλος Γολγοθάς για την ίδια.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ και την περασμένη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερη, καθώς το δικαστήριο την έκρινε αθώα.

Ήρεμη και χαρούμενη, στο πλευρό του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ευχαρίστησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βανιζέλος» όσους της συμπαραστάθηκαν. Συνοδευόμενη πάντα από την οικογένειά της.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου. Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή», δήλωσε το 21χρονο μοντέλο.

(Πηγή φωτό: Intime) (Πηγή βίντεο: ΣΚΑΙ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ