Vogue: Συλλεκτικό τεύχος με 14 γυναίκες super stars που δεν γνωρίζουν σύνορα (φώτο)

Το διπλό τεύχος του Απριλίου είναι αφιερωμένο στο «παγκόσμιο ταλέντο»,

Η πολυπολιτισμικότητα και οι εξελισσόμενες συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες γιορτάζονται στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού Vogue, στο οποίο παρουσιάζονται 14 γυναίκες ηθοποιοί από διάφορα υπόβαθρα και χώρες.

Το διπλό τεύχος του Απριλίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στο «παγκόσμιο ταλέντο», επικεντρώνεται σε ηθοποιούς που έχουν αφήσει πίσω το ιστορικό τους και έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστές σταρ.

Στο εξώφυλλο ποζάρουν η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιοχάνσον, η ηθοποιός από τη Νότια Κορέα Μπε Ντούνα και η Ινδή ηθοποιός Ντιπίκα Παντουκόνε.

Στο δεύτερο τεύχος παρουσιάζονται η Γαλλίδα ηθοποιός, Λέα Σεϊντού, η Κινέζα ηθοποιός Angelababy, η Αυστραλιανή, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και η Νιγηριανή ηθοποιός Adesua Etomi-Wellington, οι οποίες φόρεσαν στεφάνια από άνθη για τη φωτογράφηση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκτός από την προβολή του ταλέντου 14 γυναικών από 14 χώρες, στόχος του τεύχους, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι να ευαισθητοποιήσει για τις θετικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο της εργασίας - συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης των φραγμών μεταξύ πολιτισμών, χωρών και φήμης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ