Αυτές οι όμορφες γυναίκες με σημάδια από καψίματα, ατυχήματα ή εκ γενετής ανεβαίνουν στη σκηνή (φωτό)

Έξι γυναίκες με μεγάλη δύναμη ψυχής λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση, μιλώντας για τα μεγάλα και εμφανή σημάδια τους τα οποία στιγμάτισαν τη ζωή τους. 

Η Rochelle Barrett, είναι 30 χρονών και είναι δασκάλα χορού από το Σέφιλντ. Ήταν μόλις 8 μηνών όταν το περιεχόμενο ενός βραστήρα νερού χύθηκε πάνω της προκαλώντας εγκαύματα 3ου βαθμού στο 70% του σώματός της.

Η Lauren-Marie Cross, είναι 22 ετών και εργάζεται ως βοηθός ραδιογράφου στο Ντόνκαστερ. Γεννήθηκε με τομή στα χείλη και τον ουρανίσκο της, κάτι που σημαίνει πως το πρόσωπό της δεν είχε σχηματιστεί ακόμα σωστά όταν ήρθε η ώρα του τοκετού.  

H Lauren-Marie, Laura Masters, είναι 26 ετών και είναι φροντιστής. Στην ηλικία του ενός έτους, ο τότε σύντροφος της μητέρας της, την έβαλε σε ένα λουτρό με βραστό νερό με αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο της το σώμα.

Η Maxine Syrett είναι 33 ετών και είναι εθελόντρια από το δυτικό Λονδίνο. Γεννήθηκε με διάσπαση στα χείλη και τον ουρανίσκο της, τα οποία επηρέασαν την ομιλία, την ακοή και την όρασή της,  

Η 21χρονη Saffron Cohen, φοιτήτρια του Southampton University, μεγάλωσε με τον φόβο πως δεν θα γίνει αποδεκτή λόγω της εμφάνισής της. Ήταν 4 ετών όταν ενώ χόρευε, εξαρράγησαν οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου του σπιτιού της με την ίδια να επιβιώνει της έκρηξης με φρικτά σημάδια από έγκαυμα στα πόδια και τον κορμό, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Η 24χρονη Kira Evans, ομολογεί πως ακόμα υποφέρει από το bullying. Ήταν σε ένα σπίτι στα 14 της όταν μετά από μια φρικτή πυρκαγιά στην οποία εκτέθηκε το 1/3 του σώματός της, έπεσε σε κώμα για αρκετούς μήνες. Τα έντονα εγκαύματα-ενθύμια από την ατυχία της, δεν της έχουν επιτρέψει ακόμα να φορέσει μαγιώ ή σορτς, όπως ομολογεί.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ