Βίντεο: Κροκόδειλος καταβροχθίζει τον αμέριμνο σκύλο που παίζει στην άκρη του ποταμού

Μπροστά στα έντρομα μάτια μαθητών του δημοτικού σχολείου

Η τρομαχτική στιγμή που ένας κροκόδειλος ορμάει σε έναν σκύλο που παίζει στην άκρη του ποταμού, τον τραβάει μέσα στο νερό και τον κατασπαράζει, καταγράφεται σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια μαθητών στο Κέιπ Γιόρκ της Αυστραλίας.

Τη στιγμή της επίθεσης του κροκόδειλου στο σκύλο, κατέγραψε ένας από τους δασκάλους των μαθητών. Στο βίντεο φαίνονται δύο σκύλοι να παίζουν στα βράχια κοντά στο ποτάμι. Ο ένας από τους δύο , αυτός με την άσπρη γούνα, απομακρύνεται από τον άλλο και πλησιάζει το νερό.

Στο μεταξύ ένας τεράστιος κροκόδειλος πλησιάζει αθόρυβα τον σκύλο που παίζει αμέριμνος στην παραλία. Όταν φτάνει σε απόσταση βολής, ο κροκόδειλος βγαίνει από το νερό και αρπάζει τον σκύλο στα σαγόνια του,παρασύροντας τον κάτω από το νερό.

Στο βίντεο ακούγονται οι κραυγές των παιδιών τη στιγμή που ο κροκόδειλος επιτίθεται στο σκύλο. Το δέυτερο σκυλί γλύτωσε από τα σαγόνια του κροκόδειλου και έφυγε από την περιοχή σώο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Η επίθεση του κροκοδείλου πραγματοποιήθηκε κατά μήκος του ποταμού PK, ο οποίος εκτείνεται πίσω από το δημοτικό σχολείο Injinoo στο απομακρυσμένο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας.

 

Αρκετοί ήταν ωστόσο αυτοί που επέκριναν τον δάσκαλο που κατέγραψε το περιστατικό γιατί δεν ειδοποίησε με κάποιον τρόπο τον σκύλο πετώντας του μια πέτρα προκειμένου να απομακρυνθεί από την όχθη και να γλιτώσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ