Βίντεο: Ένας γάμος διαφορετικός από τους άλλους: Η νύφη τραγουδάει "με τα χέρια" και ο γαμπρός συγκινείται

Η ερωτευμένη νύφη σχεδίαζε αυτή την υπέροχη έκπληξη από τον αρραβώνα της

Το βίντεο που δείχνει πλάνα από έναν πολύ ξεχωριστό γάμο έγινε viral. Η νύφη, η Brittany, από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, έκανε μια υπέροχη έκπληξη στον γαμπρό Evan. Για λίγα λεπτά απομακρύνθηκε από κοντά του. Σε λίγο όμως επέστρεψε για να του τραγουδήσει στη νοηματική γλώσσα το τραγούδι που τους ένωσε για πάντα.

O Evan είναι κωφός και η Brittany από την αρχή του αρραβώνα τους απευθύνθηκε στον Nathan Roberts για να τη διδάξει τη νοηματική γλώσσα. Από τότε σχεδίαζε την μεγάλη έκπληξη για τον Evan στο γάμο. Ήθελε να του τραγουδήσει το αγαπημένο κομμάτι του ζευγαριού .

Ο Evan το μόνο που γνώριζε ήταν ότι στο γάμο, θα υπήρχε ειδική μουσική για κωφούς, προσφορά ενός συνθέτη και τραγουδιστή. Η Brittany μία εβδομάδα πριν το γάμο, έκανε εντατικές πρόβες για να μάθει το τραγούδι στη νοηματική.

Την ώρα λοιπόν που το ζευγάρι θα αντάλλασσε τους όρκους του η νύφη απομακρύνθηκε για λίγο από το γαμπρό και εκείνος την κοίταζε αμήχανος νομίζοντας για μια στιγμή ότι φεύγει. Εκείνη όμως επέστρεψε και ερμήνευσε το τραγούδι που σήμαινε τόσα πολλά για το ζευγάρι με τα χέρια της, όπως αναφέρει το little things

Ο κόπος της Brittany δεν πήγε χαμένος και το σχέδιο της πέτυχε πλήρως αφού ο Evan συγκινήθηκε πολύ με το όμορφο "γαμήλιο δώρο" της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ