5+1 νέα Βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος - Σαρώνει στα 80 χρόνια παρουσίας της στον επιχειρηματικό κόσμο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συμπληρώνει τη μοναδική πορεία διακρίσεών της αποσπώντας έξι νέα βραβεία σε δυο κορυφαίες διοργανώσεις του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εταιρεία ξεχώρισε για μία ακόμα χρονιά στα Retail Business Awards και στα Hellenic Responsible Business Awards και διακρίθηκε για τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό λιανεμπόριο, τις καινοτόμες στρατηγικές της επιλογές και το κοινωνικό της πρόσωπο. 

Συγκεκριμένα στην 17η Τελετή Απονομής της διοργάνωσης Retail Business Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, η εταιρεία απέσπασε τέσσερις διακρίσεις στις κατηγορίες Retail Franchisor, OMNI Retail – Super Market, CSR Retail Strategy και Social Media Retail Strategy. Επιπλέον, η διοργάνωση - θεσμός για το ελληνικό λιανεμπόριο, απένειμε στην ΑΒ Βασιλόπουλος τιμητική διάκριση για τα 80 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο νέος Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου.

Ακόμη, στην 4η Τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο για το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης. 

Με αφορμή τις βραβεύσεις, ο Βασίλης Σταύρου, Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, υπογράμμισε μεταξύ άλλων, «Το 2019 γιορτάζουμε τα 80 χρόνια μας στην ελληνική αγορά. 80 χρόνια τώρα, είμαστε αφιερωμένοι στο να παράγουμε αξία, διαχρονικά και πανελλαδικά, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της εθνικής ανάπτυξης και απασχόλησης, καθώς και της ελληνικής κοινωνίας, στο σύνολό της. Θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε νέους δρόμους στον κλάδο, με οδηγό τη χαρά να προσφέρουμε το καλύτερο, ως συνώνυμο της Ποιότητας, της Ποικιλίας και της Εξυπηρέτησης».

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Retail Business Awards 

Ακολουθούν αναλυτικά οι διακρίσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος στα Retail Business Awards:
•    Χρυσή Διάκριση ως Retail Franchisor για τα πρωτοποριακά μοντέλα δικαιόχρησης AB Shop&Go και AB Food Market, που αποτυπώνουν τη δέσμευση της εταιρείας να ενισχύει την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα 
•    Κορυφαίος OMNI Retail – Super Market για τα μοναδικά σημεία διεπαφής και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναπτύσσει με στόχο να προσφέρει μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες στο φυσικό και το ψηφιακό κατάστημα  
•    Αργυρή Διάκριση στην κατηγορία CSR Retail Strategy για το Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» το οποίο έχει ήδη ταξιδέψει σε περισσότερες από 10 γειτονιές της Αττικής για να μεταφέρει το μήνυμα της ανακύκλωσης, για ένα καλύτερο αύριο. 
•    Χάλκινη Διάκριση στην κατηγορία Social Media Retail Strategy για τα ψηφιακά κανάλια της ΑΒ, το απόλυτο σημείο επαφής με τους πελάτες, που στηρίζεται στις αξίες της σύγχρονης επικοινωνίας για αμεσότητα και ανοιχτό διάλογο 

Hellenic Responsible Business Awards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με το καινοτόμο Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» έλαβε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη | Ανακύκλωση. Το πρωτοποριακό διώροφο λεωφορείο που ταξιδεύει το μήνυμα της Ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία και στόχο έχει την εκπαίδευση μαθητών σε όλη τη χώρα, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα. 

Λίγα Λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 460 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος: https://www2.ab.gr/80xronia/ 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ