Λεφτά υπάρχουν: Επιδόματα παιδιών, εισόδημα αλληλεγγυης και συντάξεις - Πότε καταβάλλονται

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Καλοδεχούμενες χαρακτηρίζονται οι πληρωμές αυτής της εβδομάδας, καθώς μεγάλος αριθμός δικαιούχων θα δει στους λογαριασμούς του τα οφειλόμενα δεδουλευμένα ποσά από τις δημόσιες υπηρεσίες και τα ταμεία. Συγκεκριμένα, εντός της εβδομάδας θα καταβληθούν οι περισσότερες συντάξεις, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, αλλά και η πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού.

Για την ακρίβεια, αύριο, Τετάρτη, όπως είχε  ανακοινώσει και η διοίκηση του ΕΦΚΑ πληρώνονται οι συντάξεις από ΟΑΕΕ και ΟΓΑ, νωρίτερα από το αναμενόμενο ενώ Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ και Ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις Απριλίου την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Το ίδιο και για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίες θα καταβληθούν επίσης την Πέμπτη. 

Η πληρωμή του Μαρτίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 28-02-2019) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) θα γίνει, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΑΕΑΕΠ αναμένονται την Τρίτη, 2 Απριλίου. 

Τέλος, η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2019 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) θα καταβληθεί στα τέλη Μαρτίου, σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει νέα αίτηση για το 2019 μέχρι και 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ