Φυσικοί τρόποι για να αποκτήσετε πιο πυκνές βλεφαρίδες

Οι πυκνές βλεφαρίδες είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ομορφιάς μίας γυναίκας.

Φέτος η φυσικότητα είναι η πιο δημοφιλής τάση και φυσικά όποια γυναίκα έχει τέλειες βλεφαρίδες είναι τυχερή. Ακόμα όμως κι αν έχουν λιγότερη πυκνότητα είτε λόγω διατροφής είτε εκ γενετής υπάρχουν τρόποι να τις κάνεις πιο πυκνές και όμορφες!

Φυσικοί τρόποι για βλεφαρίδες πιο πυκνές, με συμβουλές από το Ediva:

Καστορέλαιο για πυκνές βλεφαρίδες
Το νούμερο ένα έλαιο που θρέφει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες είναι το καστορέλαιο. Είναι επίσης λύση και για τα αραιά μαλλιά. Το έλαιο αυτό περιέχει βιταμίνη Ε που θρέφει και δυναμώνει την τρίχα. Αν έχεις παρατηρήσει ότι χάνεις βλεφαρίδες ως σύμπτωμα ακόμα και κάποιας διαταραχής στον θυρεοειδή αδένα, το καστορέλαιο αποτρέπει την αραίωση.

Serum με βότανα για βλεφαρίδες
Διάφορα σέρουμ από βότανα κυκλοφορούν στο εμπόριο. Οι οροί βλεφαρίδων είναι ένα καλλυντικό προϊόν που φαίνεται να έχει αποτέλεσμα όπως φαίνεται από τις πωλήσεις του. Η δράση του προσφέρει όγκο και επίσης βοηθά στο μήκος των βλεφαρίδων.

Ελαιόλαδο για πιο πυκνές βλεφαρίδες
Το ελαιόλαδο που έχουμε όλες στα σπίτια μας, περιέχει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που θα βοηθήσουν πολύ τις βλεφαρίδες να δείξουν πιο όμορφες και υγιείς. Μόνο με μία σταγόνα για τις βλεφαρίδες κάθε ματιού και προσεκτικές κινήσεις για να μην πάει καθόλου μέσα στο μάτι, θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα.

Πράσινο τσάι
Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού στην υγεία είναι δεκάδες και αν δεν υπάρχει υπερκατανάλωση του, έχει οφέλη και στην ομορφιά. Μερικές σταγόνες του καθημερινά πάνω στις βλεφαρίδες θα τις κάνει πιο μακριές και δυνατές. Φρόντισε να έχει παγώσει το τσάι πριν κάνεις την εφαρμογή.

Διατροφή για πυκνές βλεφαρίδες
Οι καλές διατροφικές συνήθειες μπορούν να μας κάνουν να λάμπουμε από υγεία και ομορφιά. Όσον αφορά τις βλεφαρίδες μας, κάποια φρούτα όπως το guava, τα μήλα και τα σταφύλια βοηθούν στην πύκνωση των βλεφαρίδων. Μία σωστή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τόσο πράσινα λαχανικά όσο και πρωτεΐνη που είναι βασική για την υγεία των μαλλιών και των βλεφαρίδων μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ