'Αννα Γουίντουρ: Η ιέρεια της παγκόσμιας μόδας δηλώνει θαυμάστρια του στυλ της Άνγκελα Μέρκελ - "Είναι αυθεντική" λέει (φώτο)

Η "σιδηρά κυρία" της Vogue δηλώνει ότι θαυμάζει το στυλ της "σιδηράς κυρίας" της Γερμανίας

Θαυμάστρια της Καγκελαρίου 'Αγγελα Μέρκελ δήλωσε η διευθύντρια της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue 'Αννα Γουίντουρ και την επαίνεσε για το αναγνωρίσιμο στιλ ένδυσης, στο οποίο μένει σταθερή επί χρόνια.

Σακάκι σε έντονο χρώμα, τρία ή τέσσερα κουμπιά πάντα κουμπωμένα, μαύρο παντελόνι και κοντό κολιέ στον λαιμό. «Χαίρομαι που έχει αυτό αναγνωρίσιμο στιλ. Μου δίνει την εντύπωση κάποιας που ξέρει ποια είναι.

Είναι πολύ αυθεντική. Δεν νομίζω ότι προσπαθεί να προσποιηθεί και για αυτό την θαυμάζω», δηλώνει η κυρία Γουίντουρ στο περιοδικό της εφημερίδας «Die Zeit» και προσθέτει ότι θα ήθελε πολύ να την γνωρίσει προσωπικά.

Η γκαρνταρόμπα της κυρίας Μέρκελ έχει σχεδιαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Μπετίνα Σόενμπαχ, η οποία διατηρεί ατελιέ στο Αμβούργο και ντύνει την Καγκελάριο από τις εκλογές του 2005 αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  η αινιγματική Αννα Γουίντουρ θεωρείται «ιερό τέρας» όχι μόνο στον κόσμο των εκδόσεων, αλλά και στο παράλληλο σύμπαν της μόδας όπου κυριαρχεί από το 1988, οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντα της διευθύντριας της αμερικανικής «Vogue».

Διατηρώντας εδώ και δεκαετίες την ίδια αυστηρή κόμμωση και φορώντας πάντα μεγάλα μαύρα γυαλιά, η φιγούρα της Γουίντουρ παραμένει αμετάβλητη μέσα σε έναν λαμπερό κόσμο όπου όλα αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ