Ζώδια: Συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα – Τι να περιμένουμε;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Σήμερα διεκδικούμε όνειρα και τα κάνουμε πραγματικότητα, κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα! Αφροδίτη Τρίγωνο με Ποσειδώνα και όλα μπορούν να συμβούν τώρα, για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και τα τυχερά συνεχίζονται Κριαράκι του 3ου! Γνωριμίες, στόχοι, επεκτάσεις, καλοπέραση, κέφι, φλερτ, ταξιδάκια και βολτούλες, που μοσχοβολούν έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Ουπς 2ο δεκαήμερο… Μεγάλο ουπς… Λάθη απανωτά στον έρωτα… Νεύρα… Καταλυτικές συνέπειες και ρήξεις! Θα πονέσει λίγο το τέλος της εβδομάδας… Υπομονούλα! Ψιτ, εσύ του 1ου, μας ζάλισες με τα ευρώ σου και τους προβληματισμούς σου… Δεν τα αφήνεις αυτά και να κάνεις κανένα σεξάκι, τώρα που είσαι στα φόρτε σου;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο όλα τέλεια (και λίγα λέω…)! Συναίσθημα, ρομαντισμός, τρυφερότητα, σεξ, πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: Να σου πω 1ο δεκαήμερο, ο Ήλιος απέναντι σου, σε βοηθά να φτιάξεις τις σχέσεις σου, όχι να αποδεικνύεις κάθε ώρα και λεπτό, πόσο παρτάκιας είσαι…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα μην λέμε τα ίδια 3ο δεκαήμερο και σε κάνω να βαριέσαι… Είπαμε, καλά στέφανα, καλούς απογόνους και κουφέτα στην Ταυρίνα την αστρολόγα να φέρεις! Όλα σούπερ στην συντροφική ζωή! Εσύ του 2ου, σκασίλα σου για επισημοποιήσεις και τέτοια! Εσύ απολαμβάνεις φλερτ, διασκεδάσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές και αν έχεις ήδη ταίρι, χορταίνεις πάθος, ντάντεμα και φουλ συναίσθημα!
Τα «ΜΗ»:Καλέ 1ο δεκαήμερο, whysoserious? Δουλειά, τρεξίματα, πρακτικά ζητήματα και φροντίδα υγείας και εμφάνισης, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Που είναι ο Έρωτας οεο;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Wow 3ο δεκαήμερο, τι εβδομάδα είναι τούτη! Γεμάτη πάθος, διασκέδαση, δημιουργικότητα, συναίσθημα και μόνο χαρές! Αλλά και εσύ του 1ου, όχι κι άσχημα! Επικεντρώνεσαι στην χαρά του έρωτα και καταφέρνεις να την απολαύσεις στο έπακρο!
Τα «ΜΗ»: Ρε καμάρι μου, εσύ του 2ου, εκεί που η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο με τον πιο ρομαντικό τρόπο, εσύ πας και «βγάζεις» μόνος σου τα μάτια σου, επαναφέροντας το παρελθόν, το οποίο –promise- μόνο πόνο, κλάμα και νεύρα θα φέρει!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, ζεις το όνειρο! Σε διεκδικούν ερωτικά οι πάντες αν είσαι ελεύθερος και το ταίρι σου σε κακομαθαίνει σαν μωρό αν είσαι δεσμευμένος! Διασκεδάζεις, λάμπεις και απολαμβάνεις την απόλυτη ερωτική επιτυχία!Εσύ του 2ου, καλά σε «κόβω» με το μιλητό… Αν είσαι σε σχέση, με μία σου κουβέντα, όλα γίνονται πραγματικότητα και αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, μηνύματα και γνωριμίες!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, επειδή μάλλον έχεις εξαντληθεί ψυχολογικά, με όλα τα απρόοπτα της τελευταίας περιόδου, την «είδες» λίγο σπιτόγατος και αποφασίζεις να κάτσεις στα αυγά σου και να ηρεμήσεις αυτήν την εβδομάδα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πω, πω, πω! Ετοιμάσου 2Ο και 3Ο δεκαήμερο, ετοιμάσου! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και συναντήσεις έρχονται γεμάτες πάθος, φωτιά, αισθησιασμό, συναίσθημα, τρυφερότητα και ρομαντισμό! Αυτά είναι!!!
Τα «ΜΗ»: Και εσύ 1ο μια χαρά στο ερωτικό μπλα-μπλα, αλλά σε βλέπω να ασχολείσαι πιο πολύ με κοινωνικά, αδέρφια, γείτονες και… κουτσομπολιά. Ερμόπαιδο μου εσύ!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εγώ στο λέω 3ο δεκαήμερο και να το θυμάσαι… Αυτήν την εβδομάδα έρχεται το μήνυμα ή είδηση που τόσο καιρό περίμενες στα ερωτικά σου! Καλό;
Τα «ΜΗ»: Τι να σε συμβουλέψω βρε 2ο δεκαήμερο; Σε καραντίνα πρέπει να μπεις αυτήν την εβδομάδα… Λάθη, νεύρα, κακία, ρήξη, πόνος, κόντρες… Μα γιατί μωρέ; Εσύ του 1ου, μετράς ευρώ και κάνεις οικονομικό πρόγραμμα… Τα ερωτικά σταθερά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Ερωτικό μου, τυχερό μου, γοητευτικό μου πλάσμα εσύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου! Μας τρελαίνεις όλους! Είτε σε θαυμάζουμε, είτε σε ζηλεύουμε για την ερωτική σου τύχη αυτήν την εβδομάδα, που τα έχει όλα! Ομορφιά, εύνοια ερωτική, κατακτήσεις, πραγματοποίηση επιθυμιών, σεξ τέλειο, συναίσθημα φουλαρισμένο και απόλαυση στο κόκκινο!
Τα «ΜΗ»: Και εσύ λάμπεις από γοητεία 1ο δεκαήμερο, αρχίζουν και τα γενεθλιάκια σου, αλλά μήπως το παρακάνεις με την έπαρση; Χαλαρά και ταπεινά βρε συ…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπαμπάς Δίας, σε έχει στα ώπα-ώπα 3ο δεκαήμερο και είσαι στα καλύτερα σου! Όλα μαγικά, γίνονται ακριβώς όπως τα θες! Η τύχη είναι με το μέρος σου και ο έρωτας μόνο θετικές εξελίξεις θα έχει! Εσύ του 2ου, με σύμμαχο έναν φίλο σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις ένα πολύ μεγάλο σου στόχο και κάνεις την αλλαγή που ήθελες!
Τα «ΜΗ»: Τώρα εσύ του 1ου, είτε έχεις γίνει πολύ συναισθηματικός και ρομαντικός, είτε μια… παράνομη αγάπη σου αλλάζει όλο σου το «είναι»! Όπως και να ‘χει, αυτήν την εβδομάδα, είσαι κατά κάποιο τρόπο, έξω από τα νερά σου!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αγνώριστο είσαι Αιγοκεράκι του 3ου και πόσο, μα πόσο μας αρέσεις έτσι! Τολμάς, κάνεις θετικές αλλαγές, ζεις καυτές στιγμές χωρίς ταμπού και γνωρίζεις συναρπαστικά… υποψήφια «μωράκια»!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο… Η τιμωρία καμιά φορά είναι απότομη και σε έρωτα και σε δουλειά… Μήπως το παρακάνεις με την… μαγκιά και την προκλητικότητα; Αν ναι, την πάτησες… Sorry… Εσύ του 1ου, πιο πολύ σε παρεΐστικη φάση σε βλέπω και με φίλους, παρά σε ερωτική διάθεση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, ανανέωση, διασκέδαση, φλερτ, γνωριμίες και εκπλήρωση ερωτικού –σιγουράκι- στόχου, θα έχεις 2ο και 3ο δεκαήμερο! Ζήσε την πιο χαρούμενη και ανέμελη περίοδο για τα ερωτικά σου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, άσε τα… ανέμελα και τους έρωτες! Τα κεφάλια μέσα και ώρα για δουλειά, αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με τον oroskopo.

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Αμάν βρε Ψάρι του 2ου και του 3ου με την τύχη σου! Σε ζηλεύουμε λέμε! Αφού χορταίνεις στιγμές διασκέδασης, ταξιδάκια, εξόδους, ερωτική τύχη, ευχάριστα γεγονότα, αισιοδοξία, μηνύματα που περίμενες καιρό τώρα να λάβεις, πάθος και συναίσθημα!
Τα «ΜΗ»: Και εσύ του 1ου μια χαρά περνάς, ιδίως σε ερωτικές επαφές και συναντήσεις! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε «παίρνει» να φέρεσαι επιπόλαια και ανώριμα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ