Ανοιξιάτικα πανωφόρια: 40+ εντυπωσιακές προτάσεις για να τα συνδυάσετε όσο καλύτερα μπορείτε - Φώτο

Τώρα που ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και αφήνουμε πίσω μας τις κρύες μέρες του Χειμώνα, τα χοντρά παλτό και τα φουσκωτά μπουφάν δίνουν την θέση τους στα ελαφριά και εξίσου όμορφα ανοιξιάτικα πανωφόρια.

Πρόκειται για τις ζακέτες, τα σακάκια και τα jackets που προσφέρουν την ζεστασιά που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή του χρόνου. Επίσης αγαπημένη επιλογή αυτή την περίοδο είναι και οι καμπαρντίνες ή τα ελαφριά παλτό – μαντό που ολοκληρώνουν την εμφάνιση μας προσθέτοντας όμορφο στυλ σε κάθε ντύσιμο.

Στα καταστήματα ρούχων θα δούμε δεκάδες διαφορετικά σχέδια σε ανοιξιάτικα μπουφάν, αλλά και πανωφόρια που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Κάποια είναι κατάλληλα για casual και αθλητικό στυλ ντυσίματος, ενώ υπάρχουν και τα ιδανικά για τις επίσημες ή βραδινές μας εμφανίσεις.

Ποια είναι όμως τα απαραίτητα πανωφόρια που πρέπει να έχει μια ανοιξιάτικη γυναικεία ντουλάπα;

Οι προτάσεις του Beaute την Κυριακή που ακολουθούν, βασίζονται στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη 2019. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά και ας πάρουμε ιδέες για τέλειους συνδυασμούς με ανοιξιάτικα πανωφόρια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ