Βασίλισσα του στυλ η Λετίσια στην Αργεντινή - Τα υπέρκομψα "design" ρούχα & το "trendy" σύνολο των 49 ευρώ (φώτο-βίντεο)

Εντυπωσίασε με τις λαμπερές εμφανίσεις της

Μια γαλαζοαίματη οφείλει να είναι πάντα κομψή και εντυπωσιακή και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας το γνωρίζει καλά αυτό.  Η Λετίσια βρέθηκε στην Αργεντινή μαζί με το σύζυγό της βασιλιά Φελίπε στα πλαίσια μιας βασιλικής περιοδείας , και έδωσε μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της.

Το βασιλικό ζεύγος έμεινε στην Αργεντινή για τρεις ημέρες, με στόχο να καταδειχθούν οι «στενές διμερείς σχέσεις». Η επίσκεψη της Λετίσια και του βασιλιά Φελίπε στην Αργεντινή συνέπεσε με την Ημέρα Μνήμης, η οποία γιορτάζεται στις 24 Μαρτίου στη μνήμη των θυμάτων του στρατιωτικού καθεστώτος, το οποίο επιβλήθηκε το 1976.

Για την περίσταση η βασίλισα Λετίσια φόρεσε ένα κομψότατο κρεμ μίντι φόρεμα του Ισπανού σχεδιαστή  Pedro Del Hierro. Η πρώτη κυρία της Αργεντινής Τζουλιάνα Αγουάντα ήταν επίσης υπέρκομψη με το μπλε φόρεμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#argentina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Letizia of Spain (@queenletizia) στις

Το βράδυ της Δευτέρας, στο επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους στο Μπουένος Άιρες η λαμπερή Λετίσια, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μίντι τιρκουάζ φόρεμα Carolina Herrera, κρατούσε επίσης ένα clutch, τσαντάκι της ίδιας σχεδιάστριας σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Hello

Μία μέρα πριν την αναχώρηση τους, η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε, έδωσαν μια δεξίωση στο Four Seasons Hotel, για να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο της Αργεντινής Μαουρίσιο Μάκρι και τη σύζυγο του Τζουλιάνα Αγουάντα, για τη φιλοξενία.

Η βασίλισσα Λετίσια εντυπωσίασε με ένα υπέροχο έξωμο φόρεμα κοκτέιλ. Ο σχεδιαστής του φορέματος δεν γνωρίζουμε ποιος είναι , ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι είναι του ισπανικού οίκου Delpozo, που είναι ένας από τους αγαπημένους της. 

Η βασίλισσα της Ισπανίας, συνδύασε το κομψό φόρεμα της με επώνυμα αξεσουάρ. Φόρεσε ψηλοτάκουνες γόβες Μανόλο Μπλάνικ και κρατούσε ένα clunch τσαντάκι Bottega Veneta .

Το trendy κοραλί σύνολο του Zara

Νωρίτερα μες τη μέρα, η βασίλισσα Λετίσια εμφανίστηκε φορώντας το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού. Ένα υπέρκομψο κοραλί σύνολο με τουνίκ και παντελόνι. Αυτή τη φορά τα ρούχα της δεν ήταν κάποιου διάσημου και πανάκριβου οίκου.

Το κοραλί σύνολο της Λετίσια είναι από τον Zara, (που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος στις βασιλικές προτιμήσεις), και κοστίζει 49,99 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ