Vintage pics: Ρακέλ Γουέλς, το υπερ - θηλυκό 78 ετών! 4 σύζυγοι, 2 παιδιά & πολύ γιόγκα μετά την εμμηνόπαυση (φωτό & βίντεο)

Μια ηθοποιός που μεσουρανούσε στις κινηματογραφικές οθόνες την δεκαετία του '70 και αποτελούσε την φαντασίωση κάθε άνδρα. 

Η Ράκελ Γουέλς γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1940 στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε την καριέρα της το 1959. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 65 κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα για την ταινία «Οι Τρεις Σωματοφύλακες».

Βρίσκεται στη λίστα του «Empire Magazine» με τις 100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου, ενώ το «Playboy Magazine» την έχει τοποθετήσει στην τρίτη θέση με τις 100 σέξι σταρ της Twentieth Century.

Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της η Γουέλς μιλάει για τα μικρά μυστικά που δοκίμασε για να διατηρήσει την εμφάνιση της αλλά και για τους διάσημους άντρες του Χόλιγουντ που είχε στο κρεβάτι της. 

Δείτε επίσης: Όταν η σεξοβόμβα των '70s, Ρακέλ Γουέλτς, φορούσε ροζ και μωβ προτάσσοντας αληθινό κι όχι ψεύτικο στήθος (Φωτό)

Αποκαλύπτει πως όταν άρχισε να γερνάει, για να διατηρήσει το σφριγηλό δέρμα της έκανε ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Το ξεκίνησε στα 62 της, όταν συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς «American Family», ώστε να φαίνεται φρέσκια και ξεκούραστη. Ωστόσο, γρήγορα σταμάτησε τη θεραπεία γιατί έδειχνε πρησμένη. 

Σήμερα γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, κάνει δύο ώρες γιόγκα, προπόνηση με βάρη και αερόβια άσκηση. Ακολουθεί μια δίαιτα που την κάνει να φαίνεται νέα και να αισθάνεται καλά. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε υδατάνθρακες, με πολλά οργανικά φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχη πρωτεΐνη. 

Γεννήθηκε στο Σικάγο, όπου ο Βολιβιανός πατέρας της, ο Αρμάντο, γνώρισε την Αμερικανίδα μητέρα της. Η σχέση τους ήταν ταραγμένη, καθώς ο Αρμάντο συχνά έχανε την υπομονή του και φώναζε ή ακόμα και χτυπούσε τη μητέρα της. 

Δείτε επίσης: Vintage Story: Όταν η Ρακέλ Γουέλτς έγινε διάσημη με το "προιστορικό μπικίνι" μόλις είχε γίνει μαμά δύο παιδιών‏

Διέξοδο της Ρακέλ ήταν ο χορός και το θέατρο, με τα οποία άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Στα 15, τα όνειρά της για καριέρα στον χώρο του θεάματος φάνηκαν να πραγματοποιούνται, όταν σάρωσε τα βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς που πήρε μέρος. 

Αν και αποφασισμένη να κυνηγήσει μία λαμπρή καριέρα, δεν δίστασε να δημιουργήσει δική της οικογένεια. Σε ηλικία 19 ετών, είχε ήδη παντρευτεί και αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Παράλληλα όμως, δούλευε ως μοντέλο και ως παρουσιάστρια του δελτίου καιρού. Στα 23, είχε δύο παιδιά, ένα διαζύγιο και είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα ως ηθοποιός.

Η νικήτρια χρυσής σφαίρας της οποίας η εμφάνιση στην ταινία "Ένα εκατομμύριο χρόνια προ Χριστού" με γούνινο μπικίνι έχει μείνει αλησμόνητη, αρνείται ότι έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση.

Δείτε επίσης; Όχι πέστε μου είναι 73 χρονών αυτή η κουκλάρα με το κολλητό φουστάνι; Η Ράκελ Γουέλτς έκανε συγκλονιστική εμφάνιση χθες στο Λος Άντζελες, και να την (φωτο)

Όλες οι γυναίκες τη δεκαετία του '60 τούς ποθούσαν, η Ράκελ Γουέλς όμως τους είχε στο πλευρό της. Φρανκ Σινάτρα, Μπαρτ Ρέινολντς, Ρίτσαρντ Μπάρτον, Ντιν Μάρτιν, Ελβις Πρίσλεϊ, Τομ Τζόουνς και Μπομπ Ντίλαν απόλαυσαν την Ράκελ.

Ο 53χρονος γιος της Damon Welch είναι σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ η 50χρονη Tahnee Welch ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Playboy το 95 και έγινε ηθοποιός.

Σταμάτησε απότομα την καριέρα της επειδή όπως δήλωσε είχε κουραστεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τη μητέρα της. Ζούσε στην σκιά της και έτσι η καριέρα της καταστράφηκε.

Δείτε περισσότερες φωτό στην Gallery του κειμένου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ