Η Princess Cruises ετοιμάζει το 2021 κρουαζιέρα- υπερπαραγωγή σε όλο τον κόσμο - Ποιο ελληνικό λιμάνι θα επισκεφτεί;

Οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που αναζητούν μια επική περιπέτεια, δεν έχουν παρά να πάρουν μέρος στην κρουαζιέρα της Princess που  θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στη Β. Αμερική, θα έχει διάρκεια 111 ημέρες και θα περιλαμβάνει στάσεις σε 50 προορισμούς σε 32 χώρες, σε 6 ηπείρους

Για πάνω από δύο δεκαετίες η Princess Cruises, ταξιδεύει τους επιβάτες της στους πιο εμβληματικούς προορισμούς του κόσμου, προσφέροντας σε όσους την εμπιστεύονται μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι το 2021, πρόκειται να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη κρουαζιέρα που έγινε ποτέ, με προορισμό τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, στις περισσότερες χώρες που πήγε ποτέ μια κρουαζιέρα.

Οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που αναζητούν μια επική περιπέτεια, δεν έχουν παρά να πάρουν μέρος στην κρουαζιέρα της Princess που  θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στη Β. Αμερική, θα έχει διάρκεια 111 ημέρες και θα περιλαμβάνει στάσεις σε 50 προορισμούς σε 32 χώρες, σε 6 ηπείρους.

Θα γίνουν επισκέψεις σε 25 μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και οι επιβάτες θα ταξιδέψουν πάνω από 34.000 ναυτικά μίλια με το κρουαζιερόπλοιο Island Princess.

Η κρουαζιέρα 111 ημερών αναχωρεί από το Ft. Lauderdale στις 3 Ιανουαρίου 2021 και από το Λος Άντζελες στις 17 Ιανουαρίου 2021. Επίσης προσφέρεται πρόγραμμα 97 ημερών από το Λος Άντζελες προς το Ft. Lauderdale με αναχώρηση στις 17 Ιανουαρίου.

παγκόσμια κρουαζιέρα του  2021 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τις κρουαζιέρες Princess, καθώς είναι η πιο μεγάλη που έχουμε οργανώσει ποτέ", δήλωσε ο Jan Swartz, πρόεδρος της κρουαζιέρας Princess. "Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν περισσότερα από 34.000 ναυτικά μίλια σε μια απόλυτη περιπέτεια σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις".

Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τιμές που ξεκινούν από 19.999 δολάρια το άτομο.Το κρουαζιερόπλοιο Island Princess διαθέτει πάνω από 700 μπαλκόνια, πολυτελή κρεβάτια, επιλογές ειδικών και καθημερινών γευμάτων και διασκέδαση με ζωντανή μουσική και πλούσια θεάματα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το prnewswire.com

Ανάμεσα στα μέρη που συμπεριλαμβάνει η παγκόσμια κρουαζιέρα της Princess Cruises, είναι η πόλη της αρχαίας Έφεσου στην Τουρκία, η πρωτεύουσα του Μαρόκου Ραμπάτ και ένα ελληνικό λιμάνι: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσέγγιση στο Γύθειο ενώ νέα λιμάνια αποτελούν το New Plymouth της Ν. Ζηλανδίας και το Mindelo στο Κέιπ Βέρντε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ