31 παντελόνια για όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους: Ψηλόλιγνες - σώμα μήλο ή αχλάδι (φώτο)

Ποιο πανελόνι σας κολακεύει; Σίγουρα θα το βρείτε ανάμεσα στις προτάσεις μας

Το παντελόνι επανήλθε δυναμικά φέτος για να διεκδικήσει την θέση που του αρμόζει στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Οι διάσημοι σχεδιαστές που το τίμησαν δεόντως στις πασαρέλες τους, θέτουν μόνο έναν αυστήρο όρο: Να κολακεύει και να αναδεικνύει τα γυναικεία πόδια.

Πέρα από αυτό οι επιλογές είναι πολλές: Μπορείτε να φορέσετε παντελόνι σε γραμμή "cigarette", ή γραμμή "Α", στενό "skinny" ή φαρδύ σε γραμμή παντελόνας. Μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμο ή ριγέ, ή λεοπάρ ή φλόραλ. Η φετινή μόδα είναι παιχνιδιάρα, ελεύθερη θηλυκή και σέξι και δίνει πολλές δυνατότητες.

Ανάλογα με το σωματότυπο σας μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο παντελόνι που θα σας κολακεύει. Αν ο σωματότυπος σας είναι "μήλο" ή "αχλάδι" και είστε πιο παχουλές αποφύγετε τα παντελόνια με έντονα σχέδια. Προτιμήστε τα μονόχρωμα ψηλόμεσα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά και τη σιλουέτα πιο κομψή.

Αν είστε πολύ ψηλές και λεπτές, διαλέξτε ένα παντελόνι με έντονα ντεσέν φλόραλ ή animal print που αφαιρούν λίγο από το ύψος. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια απέρχονται σιγά - σιγά από το προσκήνιο αλλά αν σας αρέσουν πάρα πολύ φορέστε τα μόνο αν έχετε το κατάλληλο σώμα.

Μην τα προτιμήσετε αν έχετε μεγάλη περιφέρεια ή κοιλίτσα. Επίσης αν έχετε κάποια παραπάνω κιλά, αποφύγετε τα "skinny" παντελόνια. Μια παντελόνα σε γραμμή "Α". ή ένα ψηλόμεσο μονόχρωμο "cigarette", που δεν είναι στενό είναι ιδανικές επιλογές.

Το γαλλικό Elle παρουσιάζει 31 παντελόνια για όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους. Ανάμεσα τους θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ