Πυρκαγιά στο Μάτι: Η τελευταία βαριά εγκαυματίας συγκλονίζει - Έχασε και τα δυο της νεφρά, μέρος της ακοής της, από θαύμα ζει (βίντεο)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πηνελόπης Κωνσταντάκη που πήρε εξιτήριο μετά από 8 μήνες νοσηλείας 

Έπειτα από οκτώ μήνες νοσηλείας της σε νοσοκομεία, πήρε εξιτήριο και η τελευταία βαριά εγκαυματίας της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

Η κυρία Κωνσταντάκη έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κόντρα σε όσους δεν το πίστευαν. 

Η 65χρονη Πηνελόπη Κωνσταντάκη φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 45% του σώματος της και οι περιγραφές της στο δελτίο ειδήσεων του OPEN είναι συγκλονιστικές. 

Η ίδια μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και τη «σκληρή» μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

«Εχω έναν μεγάλο θυμό μέσα μου», είπε η κυρία Κωνσταντάκη. «Εκανα 4 ή 5 χειρουργεία όπου είχα πολλούς πόνους. Ηταν φοβερό, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Επεφταν τα κουκουνάρια στους ώμους και στα πόδια μου γιατί φορούσα βερμούδα και αμάνικο και μου έχουν καταστρέψει τα χέρια και τα πόδια.

Πήγα στην εντατική στο Θριάσιο. Στο Θριάσιο πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, με περίμεναν από μέρα σε μέρα», συμπλήρωσε, δείχνοντας τα εγκαύματα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, στο κορμί της και μεταδίδοντας το μήνυμα πως «ο άνθρωπος πρέπει να ελπίζει και να προσπαθεί, να μην εγκαταλείπει. Μου είπαν οι γιατροί ότι κατέρριψα κάθε ιατρικό δεδομένο».

Τα λόγια της συγκλονίζουν, ενώ όπως επισημαίνει η ίδια οι πληγές είναι πολλές και εσωτερικά και εξωτερικά. 

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ: 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ