Σπάνιες φωτογραφίες με αιλουροειδή στο... χιόνι! 3 πανέμορφες «μεγάλες γάτες» που θα σας καταπλήξουν με την άγρια ομορφιά τους

Ένα λιοντάρι του βουνού, μια τίγρης της Σιβηρίας και μια λεοπάρδαλη του χιονιού σε σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα που θα σας μαγέψουν. 

Ένα απίθανο φωτογραφικό slide show με επτά εικόνες, στο οποίο απεικονίζονται στο φυσικό τους περιβάλλον, σε χιονισμένα δηλαδή οροπέδια, τρία πανέμορφα και άγρια αιλουροειδή: ένα λιοντάρι του βουνού, μια τίγρης της Σιβηρίας και μια λεοπάρδαλη του χιονιού. 

Απολαύστε τα σπάνια και ασύλληπτα φωτογραφικά στιγμιότυπα και θαμπωθείτε από την άγρια ομορφιά τους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three big cats in the snow, which one is your favorite? 😻 1 & 4: Cougar or mountain lion. 2, 5 & 7: Snow leopard. 3 & 6: Siberian tiger. Photos by @serhat_demiroglu_photography #nature

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nature (@nature) στις

Στις φωτογραφίες 1 και 4 απεικονίζεται το λιοντάρι του βουνού (cougar), στις φωτογραφίες 2,5 και 7 η λεοπάρδαλη του χιονιού και στις 3 και 6 η τίγρης της Σιβηρίας.

Το slide φωτογραφιών ανέβηκε στη σελίδα Nature (@nature) του Instagram. Οι φωτογραφίες (συμπεριλαμβανομένης και της cover) τραβήχθηκαν από τον Serhat Demiroglu.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ