Story of the day: Έγραφε γράμμα στα 4 παιδιά του και την σύζυγο του λίγο πριν πεθάνει εγκλωβισμένος σε μία χαράδρα!

Εξαφανίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου από το Κάνσας και το πτώμα του βρέθηκε στις 18 Οκτωβρίου. Όλες αυτές τις ημέρες ο 54χρονος Ντέιβιντ Γουέλτς βρισκόταν εγκλωβισμένος στο τρακαρισμένο αυτοκίνητό του που έπεσε σε χαράδρα στη Γιούτα.

Εξαφανίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου από το Κάνσας και το πτώμα του βρέθηκε στις 18 Οκτωβρίου. Όλες αυτές τις ημέρες ο 54χρονος Ντέιβιντ Γουέλτς βρισκόταν εγκλωβισμένος στο τρακαρισμένο αυτοκίνητό του που έπεσε σε χαράδρα στη Γιούτα.



Κατάφερε να επιβιώσει για περισσότερο από μία εβδομάδα μέσα στα συντρίμμια και το χρονικό διάστημα αυτό κράτησε ημερολόγιο και έγραψε σημειώματα στη σύζυγο και τους τέσσερις γιους του.

Το άψυχο σώμα του 54χρονου ανακάλυψε τυχαία ένας άνδρας που έκανε ωτοστόπ και εντόπισε το αυτοκίνητο στην απομονωμένη αυτή περιοχή, όπως αναφέρει το cbsnews. Ο Γουέλτς είχε τραυματιστεί και για αυτό δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Η ανακάλυψη του πτώματος του άτυχου άνδρα έγραψε τον τραγικό επίλογο στις αναζητήσεις της οικογένειάς του, που ξεκίνησαν στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν δήλωσαν την εξαφάνισή του από το σπίτι τους στο Μανχάταν του Κάνσας.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο συνταξιούχος πωλητής έφυγε με το αυτοκίνητό του χωρίς να πει σε κανέναν που πήγαινε. Τις επόμενες ημέρες η αστυνομία της κομητείας Ρίλεϊ του Κάνσας άρχισε έρευνες στην περιοχή, οι οποίες ωστόσο αποδείχθηκαν άκαρπες και ο Γουέλτς μπήκε στην εθνική βάση δεδομένων με τους αγνοουμένους.

Τις μέρες που ακολούθησαν η οικογένεια προσπαθούσε να καταλάβει τι του συνέβη. Μάλιστα, δημιούργησαν και σελίδα στο Facebook με τίτλο «Find Dave Welch» («Βρείτε τον Ντέιβ Γουέλτς»), με την ελπίδα να δώσουν οι πολίτες κάποια πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Στις 17 Οκτωβρίου, μία ημέρα πριν από την ανακάλυψη του πτώματός του, υπήρξε μία ανάρτηση γραμμένη απευθείας για τον Γουέλτς, σε περίπτωση που ήταν κάπου που μπορούσε να το διαβάσει ο ίδιος.

Η ανάρτηση έγραφε: «Αγαπητέ Ντέιβ, έχουν περάσει επτά εβδομάδες από την ημέρα που έφυγες. Λείπεις πολύ στη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια σου περισσότερο από κει που φτάνει ο ουρανός. Οι φίλοι και οι συμμαθητές σου αγωνιούν για την υγεία σου και θέλουν να βοηθήσουν. Καθόμαστε απόψε στο σπίτι κλαίγοντας. Οι καρδιές μας πονούν, αναρωτιόμαστε πού είσαι. Προσευχόμαστε για να δεις αυτό το μήνυμα και ζητάμε από το θεό να σε φέρει πίσω σύντομα. Σε αγαπάμε».

Οι ερευνητές θεωρούν ότι ο Γουέλτς κοιμήθηκε στο τιμόνι και το μίνι βαν του εξετράπη της πορείας του, «πέταξε» και έπεσε στη χαράδρα. «Ήταν αναποδογυρισμένο και στεκόταν στην πλευρά του συνοδηγού», δήλωσε ο αστυνομικός.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Γουέλτς είχε τραυματιστεί και δεν μπορούσε να βγει από το βαν, ενώ ο ιατροδικαστής δεν έχει εξακριβώσει προς το παρόν την αιτία θανάτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ