Παρίσι: Ισχυρή έκρηξη σε φλεγόμενο κτήριο προκάλεσε πανικό (βίντεο)

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα και δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς

Ισχυρή έκρηξη σε φλεγόμενο κτήριο στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού προκάλεσε πανικό. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο στην διασταύρωση των οδών Macdonald Boulevard και Pierre Mollaret, στις 11.00 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου.

Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής κινητοποιήθηκε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. Γίνονται έρευνες και στα 27 διαμερίσματα του κτηρίου για να διαπυστωθεί αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Ευτυχώς οι κάτοικοι του κτηρίου μπόρεσαν να απομακρυνθούν εγκαίρως από την πρώτη στιγμή της φωτιάς, αναφέρει η Le Parisien.

Οι εικόνες που μεταδίδονται σε κοινωνικά δίκτυα δείχνουν την έκταση της φωτιάς και σε βίντεο φαίνεται η στιγμή της έκρηξης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, το εν λόγω κτίριο δεν τροφοδοτείται από φυσικό αέριο.

Πάνω από 80 πυροσβέστες συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης, ενώ η ίδια πηγή ανέφερε στη Le Figaro πως η φωτιά εξαπλώθηκε από τον από 2ο έως και τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.



"Έγινε μια τεράστια έκρηξη. Αισθανθήκαμε το κτήριο να τρέμει και αμέσως μετά γιγαντιαίες φλόγες", λέει ο Μαμαντού ενοκιαστής σε διαμέρισμα του κτηρίου, ο οποίος έφυγε αμέσως από το σπίτι του, όπως και δεκάδες γείτονες. Οι οικογένειες εγκατέλειψαν φοβισμένες τα σπίτια τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης και της πυρκαγιάς. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ