Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι - Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε - Τι τον οδήγησε στο έγκλημα (βίντεο)

Η μητέρα βρήκε τα άψυχα σώματα του γιου της και του πρώην συζύγου της στο διαμέρισμα και κάλεσε σε κατάσταση σοκ την αστυνομία

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε  στις 11:00 το πρωί στο Χαλάνδρι. Πατέρας 27 ετών πυροβόλησε και σκότωσε το μόλις 4 ετών παιδί του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Τυμφρηστού 12.

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Τα αίτια του τραγικού συμβάντος ερευνώνται από την αστυνομία.

«Είμαι μεγαλωμένη εδώ πέρα, δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο, τι μπορεί να οδήγησε τον πατέρα να κάνει κάτι τέτοιο. Απλώς επειδή είμαστε της γειτονιάς, με ειδοποίησε μια φίλη μου πως κάτι έχει γίνει στη γειτονιά μας», εκμυστηρεύτηκε μία γυναίκα που μεγάλωσε και ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, μιλώντας στο Cnn.

Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της καλούσε από το πρωί στο τηλέφωνο χωρίς να το σηκώνει κανείς. Έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα ενώ στο μεταξύ έμαθε από γείτονες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Όταν μπήκε η τραγική μητέρα στο σπίτι, ανακάλυψε νεκρό το παιδί της και τον πατέρα του. Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, με την σειρά τους και εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που είδαν.

Ο 27χρονος, άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιο λόγο και ίσως ως μία παράλογη πράξη αντεκδίκησης για τον χωρισμό του, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και διερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια αυτής της νέας απίστευτης τραγωδίας. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διαπιστώσουν πως είχαν διαμορφωθεί οι σχέσεις του ζευγαριού μετά τον χωρισμό τους και αν υπήρχαν δείγματα στην συμπεριφορά του παιδοκτόνου και αυτόχειρα αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο News 247 ο Θοδωρής Παναγιωτίδης.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν κάτοικοι της περιοχής στο CNN Greece, ο πατέρας - που βρισκόταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού - και ο γιος του έμεναν μόνοι τους στο διαμέρισμα τον τελευταίο χρόνο. Οι γείτονες περιέγραψαν τον 27χρονο ως ήσυχο και κοινωνικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα. 

Τι οδήγησε τον πατέρα στο έγκλημα

Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους. 

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου τσακώθηκαν μέσω τηλεφώνου.

Η γυναίκα, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες Ρομά, προσπαθούσε σήμερα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τελικά, πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα. 

«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», λέει στο «protothema.gr», κάτοικος της περιοχής.

Γειτόνισά του ζευγαριού λέει στο protothema.gr: «δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα βλέπαμε τις περισσότερες φορές να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ