Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019: Αυτές είναι οι 19 κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ! Φώτο

Λένε πως… οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Αυτό ακριβώς ισχύει και με τα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την εμφάνιση μιας γυναίκας, προσθέτοντας στυλ, κομψότητα, αλλά και νεανικό ύφος.

Παράλληλα με τη μόδα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019 όπου οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις προτάσεις τους σε υφάσματα, στυλ και χρώματα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα κοσμήματα και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα δώσουν ζωντάνια στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο μας.

Ποια θα είναι όμως τα top αξεσουάρ για την σεζόν; Και συγκεκριμένα ποια σχέδια σε σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια ή άλλα accessories θα φορεθούν φέτος, απογειώνοντας το καθημερινό ή βραδινό μας ντύσιμο;

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 και δείτε πως μπορείτε να τα συνδυάσετε με το υπόλοιπο σύνολο σας.

Top trends στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κοσμήματα του 2019
Το βασικότερο και συχνότερο αξεσουάρ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες προκειμένου να ολοκληρώσουν το ντύσιμο τους είναι τα κοσμήματα. Τα σκουλαρίκια, τα κολιέ, τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια.

Πέρα βέβαια από αυτές τις κλασσικές επιλογές, υπάρχουν και κάποια πιο ιδιαίτερα κοσμήματα. Πάρτε για παράδειγμα αυτά που κοσμούν ολόκληρο το σώμα, αλλά και τα βραχιόλια αστραγάλου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο του έτους.

Ας δούμε λοιπόν τα στυλ και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα στολίζουν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κοσμήματα του 2019 μέσα από τη λίστα του beautetinkyriaki.gr που ακολουθεί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ