Λεοπάρ παπούτσια: Εντυπωσιακές προτάσεις για να τα συνδυάσεις τέλεια με τα ρούχα σου - Φώτο

Τα animal print παπούτσια έχουν γίνει ένα από τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα τελευταία χρόνια και το κορυφαίο σχέδιο στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι άλλο από το λεοπάρ.

Μπορούν να φορεθούν εύκολα σε κάθε περίσταση, αρκεί τα λεοπάρ παπούτσια που θα επιλέξετε να ταιριάζουν με το ντύσιμο σας και να μην δημιουργούν μια υπερβολική εντύπωση.

Επειδή το μοτίβο αυτό είναι αρκετά έντονο από μόνο του και τραβάει τα βλέμματα, συνήθως αποτελεί το βασικό στοιχείο σε μια εμφάνιση. Επομένως, το βασικό ζητούμενο στον συδυασμό που θα κάνετε με το υπόλοιπο outfit είναι η ισορροπία.

Στη συνέχεια θα βρείτε μια λίστα από συμβουλές από το beautetinkyriaki.gr για το πως να φορέσετε τα animal print παπούτσια σας, καθώς και μερικές προτάσεις ντυσίματος για κάθε στυλ και περίσταση.

Βασικά tips για τέλειους συνδυασμούς με λεοπάρ παπούτσια

  • Αποφύγετε να τα συνδυάσετε με λεοπάρ ρούχα, διότι το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.
  • Τα leopard παπούτσια δεν ταιριάζουν με printed ρούχα, διότι το αποτέλεσμα δημιουργεί «φασαρία», όπως λένε και οι ειδικοί.
  • Μπορείτε να προσθέσετε στο απλό ντύσιμο σας και άλλα λεοπάρ στοιχεία, όπως μια τσάντα ή ένα φουλάρι στο λαιμό.
  • Ιδανικά χρώματα για να συνδυάσετε τα λεοπάρ παπούτσια είναι τα γήινα, τα ουδέτερα, το μαύρο και το λευκό.
  • Αν θέλετε να κάνετε μια εμφάνιση fashionista, μπορείτε να φορέσετε τα animal print παπούτσια σας με έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ και κίτρινο.
  • Εξίσου εντυπωσιακοί είναι οι συνδυασμοί του λεοπάρ με το τζιν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ