5+1 ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα που πρέπει να επισκεφτείς με την σχέση σου!

Κάθε ζευγάρι απολαμβάνει τα ταξίδια, αφού ανακαλύπτει νέους τόπους και περνάει μοναδικές στιγμές με το ταίρι του.

Μέρη που θα μπορείς να επισκεφτείς ανεξαρτήτου εποχής και που σίγουρα θα σε αποζημιώσουν με την επιλογή σου. Φτιάξε βαλίτσες και απόλαυσε μερικούς από τους πιο όμορφους τόπους για ζευγάρια που θα δεις στην χώρα μας.

Οι πιο υπέροχοι και ρομαντικοί προορισμοί στη Ελλάδα, από το Ediva για να ανακαλύψετε μαζί και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

1) Πήλιο


Το Πήλιο, αυτός ο φανταστικός τόπος που συνδυάζει άψογα το υδάτινο στοιχείο με τη φύση και τα πανέμορφα βουνά του, σε καλεί να ανακαλύψεις νέους προορισμούς, ότι εποχή και αν πας εκεί. Θα βρεις καταλύματα για όλα τα βαλάντια και σίγουρα θα περάσετε ανεπανάληπτα αφού οι επιλογές είναι αμέτρητες.

2) Καστοριά


Η Καστοριά είναι μια πανέμορφη πόλη, απίστευτα γραφική αφού περιστοιχίζεται από τη λίμνη της και η ομορφιά της θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να ταξιδέψεις και εσύ και το ταίρι σου σε άλλες εποχές. Μην αμελήσεις να κάνεις τον γύρο της λίμνης και να επισκεφτείς τον Προφήτη Ηλία. Αν έχετε χρόνο, ταξιδέψτε μέχρι το Νυμφαίο, 1 ώρα μακριά από την πόλη της Καστοριάς, για να συναντήσεις καλντερίμια και κτήρια μιας άλλης εποχής και να πιεις ένα ζεστό ρόφημα με μοναδική θέα. 

3) Θεσσαλονίκη


Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη, με πάμπολλες επιλογές, η οποία καταβρέχεται από τον Θερμαϊκό κόλπο και υπόσχεται μοναδικές βόλτες με ανεπανάληπτη θέα. Οι επιλογές για εξόδους και φαγητό δεν θα σε απογοητεύσουν, ενώ μπορείς εύκολα να βρεις καταλύματα για όλα τα βαλάντια. 

4) Ναύπλιο


Το Ναύπλιο είναι μια μοναδική πόλη που θα σε μαγέψει. Η παλιά πόλη σε ταξιδεύει με τα πλακόστρωτα δρομάκια της, ενώ το καλό φαγητό και η πανέμορφη θέα που θα βλέπεις σε αποζημιώνουν για την επιλογή σου. Το κάστρο του Παλαμηδίου θα σου χαρίσει μια ανεπανάληπτη βόλτα για πολλές φωτογραφίες και ξεχωριστή θέα της πόλης. Και εδώ μπορείς να βρεις πολλές προσφορές για διαμονή και φαγητό. 

5) Χανιά


Τα Χανιά είναι μια πόλη που σε ταξιδεύει στο παρελθόν και σε συνδυασμό με τις υπέροχες παραλίες της Κρήτης μπορεί να σου χαρίσει ένα ταξίδι που θα μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό και το δικό σου και του αγαπημένου σου. Η παλιά πόλη είναι ένας μοναδικός τόπος για να μείνετε και να εξερευνήσετε τα σοκάκια και το υπέροχο φαγητό των Χανίων.

6) Μήλος


Η Μήλος είναι ένα νησί που όποιος το επισκεφτεί θα το αγαπήσει για τις παραλίες του και την ήρεμη και γραφική του ομορφιά. Αν ψάχνεις να πας κάπου με έντονη νυχτερινή ζωή, άλλαξε προορισμό, αλλά να θέλεις να συναντήσεις μερικές από τις ομορφότερες παραλίες, καλό φαγητό και μοναδικές βόλτες με το ταίρι σου, τότε η Μήλος είναι τέλεια για εσένα. 

Αυτοί οι έξι υπέροχοι ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα, θα χαρίσουν σε εσένα και το ταίρι σου, μοναδικές στιγμές που σίγουρα θα θυμάστε για πάντα. Σε όλους μπορείς να βρεις προσφορές για καταλύματα, φαγητό και εξόδους και σίγουρα αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για κάθε ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ