Διαζύγιο Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ μέρος Β': "12 περιστατικά βίας καταγγέλλω - Το τέρας μου ξερίζωνε τα μαλλιά με έδερνε" (φώτο-βίντεο)

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ο Τζόνι Ντεπ γινόταν ένα "τέρας"

Νέα επεισόδια στο πολύκροτο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ από την Άμπερ Χερντ. Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, απαντά στη μήνυση που υπέβαλλε ο Τζόνι Ντεπ ζητώντας μάλιστα 50 εκατομμύρια δολάρια, για άρθρο που είχε γράψει η ηθοποιός παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018, με νέες κατηγορίες εναντίον του.

Η Άμπερ Χερντ καταθέτει νέες λεπτομέρειες για την κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέμεινε κατά την διάρκεια της σχέσης της με το διάσημο ηθοποιό. Η 32χρονη πρώην σύζυγος του Ντεπ ισχυρίζεται σε δικαστικά έγγραφα που καταθέτει ότι ο άντρας της γινόταν ένα "τέρας" όταν υποτίθεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκόολ ή ναρκωτικών.

Στη νέα της κατάθεση η Χερντ κάνει λόγο για 12 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι ο Τζόνι Ντεπ την χτυπούσε, την χαστούκιζε και της ξερίζωνε τα μαλλιά. Μάλιστα η Άμπερ Χερντ είπε ότι μία φορά προσπάθησε να την πνίξει.

Η Χερντ ισχυρίζεται  ότι ο Ντεπ "είχε γίνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, συχνά παραληρητικό και βίαιο. Ονομάσαμε αυτή την έκδοση του Τζόνι Ντεπ, «το τέρας», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

 

Σύμφωνα με το People, η Χερντ καταθέτει ότι στη διάρκεια μίας πτήσης από τη Βοστώνη στο Λος Άντζελες το 2014, ο Ντεπ άρχισε να της πετάει αντικείμενα επειδή ήταν θυμωμένος που η τότε σύζυγος του είχε γυρίσει μία ρομαντική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο.

"Αντί να αντιδράσω στη συμπεριφορά του, απλά άλλαξα θέση", λέει η Χερντ. Αυτό δεν τον ηρέμησε Έσπρωξε προκλητικά μία καρέκλα σε εμένα και καθώς απομακρυνόμουν μου φώναζε και με . κορόιδευε φωνάζοντας μέ με το όνομα "Τζέιμς Φράνκο".

Η Χερντ καταγγέλει ότι τον Δεκέμβριο του 2015 κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, φοβήθηκε ότι "μπορεί να πέθαινε"

Μόλις ένα μήνα αφότου στο εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire η Αμπερ Χερντ δήλωνε πως είναι απλώς κακόβουλα σχόλια όσα λέγονται περί κρίσης στο γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ,, ένας άγριος ξυλοδαρμός ήρθε για να καταστρέψει τα πάντα. 

Ο καβγάς ξεκίνησε με τον Τζόνι Ντεπ να την χτυπά. «Επέλεξα να αντιδράσω απλώς με το να σηκωθώ και να τον κοιτάξω στα μάτια. Ο Τζόνι αντέδρασε φωνάζοντας: "Α, νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;"», λέει η Χερντ, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ελπίζοντας ότι θα αποφύγω τη βία, προσπάθησα να ηρεμήσω τον Τζόνι και μετά πήγα στον πάνω όροφο για να λήξω το θέμα. Ο Τζόνι με ακολούθησε, με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, με έπιασε από τα μαλλιά, μπήκε μπροστά μου στη σκάλα και με έσυρε από τα μαλλιά στα τελευταία σκαλοπάτια», περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια. 

 

 

«Στο πάνω μέρος της σκάλας, ο Τζόνι με έσπρωξε δύο φορές, κάτι που με έκανε να φοβηθώ πως θα πέσω. Του είπα ότι μου είχε σπάσει τον καρπό, σε μια προσπάθεια να τον σταματήσω. Ο Τζόνι συνέχισε να με χτυπά και κάθε φορά που με πετούσε κάτω, το μόνο που έκανα ήταν να σηκώνομαι και να τον κοιτώ στα μάτια. Ο Τζόνι αντιδρούσε ουρλιάζοντας: "Νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;"»! 

«Πήρε φόρα και με κουτούλησε στο πρόσωπο, κάτι που έκανε αμέσως τη μύτη μου να αιμορραγεί, ενώ πονούσα σε όλο το κεφάλι μου. Αμέσως έβαλα τα κλάμματα και πίστεψα πως πρέπει να πάω στο νοσοκομείο».

 

 

«Είπα στον Τζόνι ότι θέλω να χωρίσουμε και ότι θα έπαιρνα την αστυνομία εάν με ξαναακουμπούσε. Όταν άρχισα να απομακρύνομαι, με έπσρωξε, με άρπαξε και με πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο τραβώντας με από τα μαλλιά».

«Όταν φτάσαμε στο πάνω γραφείο, του είπα ότι τον αφήνω γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ άλλο αυτή την συμπεριφορά. Εκείνος με άπραξε από το λαιμό, με έριξε στο πάτωμα και με χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μου τραβούσε τα μαλλιά, με χαστούκιζε στο πρόσωπο, ενώ ούρλιαζε "Γαμ... θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω, μ' ακούς;"»! 

«Τούφες από τα μαλλιά μου υπήρχαν παντού και ανησύχησα ότι ο Τζόνι δεν είχε συνείδηση του τι γινόταν και θα μπορούσε πράγματι να με σκοτώσει». 

Το ξύλο όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο καβγάς συνεχίστηκε σε ένα από τα κρεβάτια του ορόφου. «Ο Τζόνι με έριξε στο κρεβάτι, έβαλε το ένα του γόνατο στην πλάτη μου, ενώ με το άλλο του πόδι πατούσε το ξύλο του κρεβατιού για να στηρίζεται. Με χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, ενώ ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη "Σε μισώ γαμ...", συνέχεια». 

«Το κρεβάτι έσπασε από την δύναμη του Τζόνι κι εκείνος με χτυπούσε με γροθιές. Θυμάμαι πως δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί πίεζε το πρόσωπό μου στο στρώμα, Για λίγο δεν μπορούσα ούτε να αναπνέυσω και τότε φοβήθηκα πως θα με σκοτώσει».

Το επόμενο πράγμα που θυμάται η Χερντ από εκείνον τον καβγά, όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι οι φίλοι της που μπήκαν στο σπίτι και την βρήκαν γεμάτη μελανιές. Είδαν τα μαλλιά της στο πάτωμα και το κρεβάτι σπασμένο. 

Αποκαλυπτικό των όσων συνέβαιναν μεταξύ του ζευγαριού είναι και ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει καταστρέψει την ντουλάπα της Χερντ. Φωτογραφίες από το περιστατικό επίσης κατατέθηκαν στο δικαστήριο, όπως και μια συνομιλία μεταξύ μηνυμάτων όπου συνεργάτης του ζευγαριού περιγράφει σε εργαζόμενο του κτηρίου που διέμεναν ότι «Ο Τζόνι κατέστρεψε την ντουλάπα της Άμπερ». «Το αναλαμβάνω» απαντά ο εργαζόμενος, ενώ ο συνεργάτης του ζευγαριού απαντά: «Παράνοια, πλήρης παράνοια»

Ο δικήγορος του Ντεπ δήλωσε στο People ότι όλα αυτά που ισχυρίζεται η Άμπερ Χερντ είναι νέα ψέμματα και μία νέα καλοστημένη "φάρσα" .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ