Βίντεο: Το ντεμπούτο του Μάριου Φραγκούλη στο Carnegie Hall - Μέγιστη τιμή για την Ελλάδα αυτή η εμφάνιση

Στην κατάμεστη αίθουσα του διάσημου Νεοϋορκέζικου θεάτρου Carnegie Hall, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Ζόλταν Μάγκα μάγεψαν το κοινό με πάθος τους

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το κοινό της Νέας Υόρκης στον  βιρτουόζο Ούγγρο βιολιστή Ζόλταν Μάγκα και τους καλεσμένους του, τον Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη και τον διεθνούς φήμης βιολιστή Σλόμο Μιντς, την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του διάσημου Νεοϋορκέζικου θεάτρου Carnegie Hall, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Ζόλταν Μάγκα μάγεψαν το κοινό με πάθος τους.

Η μεγάλη δεξιοτεχνία του Ούγγρου βιολιστή και η μαγική φωνή του Μάριου Φραγκούλη σε συνδυασμό έδωσαν ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα στη σκηνή.

Είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Φραγκούλης εμφανίζεται στο εμβληματικό Carnegie Hall, και αυτή η εμφάνιση είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carnegie Hall April 11th 2019 Zoltán Mága in concert. Very proud for my Carnegie Hall Debut :) @mariofrangoulis @zoltanmagaofficial #shlomomintz ????? @flferrer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Frangoulis (@mariofrangoulis) στις

Ο Μάριος Φραγκούλης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από το ντεμπούτο του στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Απολαύστε τον!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ