Η πρωινή ρουτίνα που ακολουθούν 9 από τις πιο πετυχημένες γυναίκες στον κόσμο

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό δείχνουν να το γνωρίζουν πολύ καλά οι πιο επετυχημένοι άθρωποι στον κόσμο.

Άλλωστε το τι θα κάνετε το πρωί που όλα είναι ήσυχα και γαλήνια λίγο πριν βγείτε στους θορύβους του κόσμου, είναι πολύ σημαντικό.

Μερικές από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο μοιράζονται μαζί μας την πρωινή τους ρουτίνα, αναφέρει το Spiros Soulis.com

Arianna Huffington

(Συνιδιοκτήτρια και Editor-in-Chief της Huffington Post) Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι γιόγκα και διαλογισμό. «Σίγουρα το πρωί με το που ξυπνάω δεν ανοίγω το κινητό μου. Αντιθέτως αφιερώνω μερικά λεπτά στο να παίρνω μερικές βαθιές ανάσες, να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω στη ζωή μου και να σκέφτομαι τι θέλω να πετύχω μέσα στην ημέρα», λέει η ίδια.

Anna Wintour

(Διευθύντρια της Αμερικάνικης Vogue) Κάθε πρωί στης 5:45 η Anna Wintour βρίσκεται ήδη στο Midtown Tennis Club της Νέας Υόρκης προκειμένου να παίξει τένις για μια ώρα.
Payal Kadakia (Ιδρύτρια του ClassPass) Η Kadakia ξεκινάει την ημέρα της ελέγχοντας το κινητό της. Αφιερώνει σε αυτό μερικά λεπτά και έπειτα ξεκινάει ένα 30λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής πριν πιει τον πρωινό της καφέ.

Michelle Kohanzo

(Managing Director του Kids Made Modern) Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να αποφασίσει τι θα φορέσει και να πιει όσο περισσότερο καφέ μπορεί μέσα σε 30 λεπτά μέχρι να φύγει για το γραφείο της.

Rosie Huntington-Whiteley

(Ηθοποιός και μοντέλο) Η Rosie ξεκινάει την ημέρα της περνώντας λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγό της, Jason Statham. Λίγο νωρίτερα το μοντέλο φτιάχνει ένα ελαφρύ πρωινό, βάζει λίγο άρωμα και ξεκινάει την πρωινή της γυμναστική.

Isabel Marant

(Σχεδιάστρια μόδας) Ένα φλυτζάνι τσάι πίνει με το που ξυπνάει η γνωσή σχεδιάστρια. Έπειτα φοράει τα φλατ παπούτσια της, ένα τζιν και ένα κασμιρένιο πουλόβερ και πηγαίνει μέχρι την πισίνα του St. Germain για κολύμβηση. «Το χρειάζομαι αυτό για να μπορώ να ελέγχω το άγχος της ημέρας», λέει η ίδια.

Gwyneth Paltrow

(Ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop) Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να πιει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Αφού ντυθούν τα παιδιά, φάνε και πάνε στο σχολείο η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός αφιερώνει μια ώρα στο να απαντάει σε email και να γυμνάζεται.

Katherine Power

(Συνιδρύτρια και CEO της Clinique Brands) Το πρώτο πράγμα που κάνει η Power είναι γυμναστική. «Η γυμναστική με ξυπνάει και μου δίνει ενέργεια. Έτσι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί», λέει η ίδια.

Victoria Beckham

(Σχεδιάστρια μόδας) Η Beckham αφιερώνει τα πρωινά της στον εαυτό της. Μισή ώρα πριν ξυπνήσουν τα παιδιά η σχεδιάστρια κάνει ένα ντους, πλένει το πρόσωπό της, ελέγχει τα email της και τρώει ένα πλούσιο πρωινό αποτελούμενο από φρούτα, πράσινο τσάι και έναν διπλό εσπρέσο.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ