Μπαράζ πληρωμών την Πέμπτη - Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Μπαράζ πληρωμών την Πέμπτη, 18 Απριλίου καθώς θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα και το επίδομα ανεργίας στους ανέργους αλλά και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ.

Αναλυτικά: 

1.ΟΑΕΔ: Δώρο Πάσχα 2019 και επιδόματα ανεργίας

Ο ΟΑΕΔ έχει ανακοινώσει ότι την Πέμπτη 18 Απριλίου θα αρχίσει η καταβολή του δώρου Πάσχα 2019 στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους αλλά και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης, από την ίδια μέρα θα αρχίσει η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων

2. ΟΠΕΚΑ: Προνοιακά επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει στις 18 Απριλίου τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στο σύνολο των δικαιούχων. Αναλυτικά, θα εξοφληθούν τα δικαιούμενα ποσά σε όλους όσοι πληρώνονταν μέχρι το 2018 από τους Δήμους και τις Περιφέρειες, όπως και σε όσους υπέβαλαν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των Κέντρων Κοινότητας και αυτή έχει εγκριθεί μετά τους ηλεκτρονικούς και διοικητικούς ελέγχους του ΟΠΕΚΑ. Όλοι θα εισπράξουν τα επιδόματα που δικαιούνται έως και τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ